Ana sayfa Dizi Fragmanları Ah Nerede’nin ilk tanıtımı geldi! Ancak izleyici hiç beklenmedik bir tepki verdi!

Ah Nerede’nin ilk tanıtımı geldi! Ancak izleyici hiç beklenmedik bir tepki verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayında Star TV’de ekrana gelmeye hazırlanan Ah Nerede dizisinden ilk tanıtım filmi geldi bile. Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Ah Nerede’nin dizi versiyonu olan yapımın tanıtımı büyük bir heyecanla paylaşıldı ancak izleyiciden hiç umulmadık bir tepki geldi.

Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Ah Nerede 1975 yılında çekilmiş ve başrollerinde Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan yer almıştı. Ne zaman yayınlansa hala herkes tarafından izlenen filmin dizi versiyonunda ise başrollerde Nil Keser ve Oktay Çubuk yer alıyor.

Kış sezonunun başında ekrana gelmeye hazırlanan dizinin yapımcısı Onuncu Ev oldukça erkenci davrandı ve ilk tanıtım filmini aylar önce paylaştı. Dizinin tanıtım filmi herkeste büyük heyecan yarattı ancak hiç umulmadık bir izleyici tepkisine de yol açtı.

Tanıtım filminin sonunda dizinin çapkını Ferit, çimenlerin üzerinde uyuyan Zehra’yı gidip yanağından öpüyor. Aslında bu sahne birebir orijinaliyle aynı. Orijinal filmde de aynı sahne yaşanıyordu. Ancak yeni versiyondaki görüntüde izleyiciler bunun taciz olduğunu söyledi ve tepki gösterdi. Bazı izleyiciler bu sahnenin gösterilmemesi gerektiğini söyledi.

Ah Nerede’nin ilk tanıtımı geldi! Ancak izleyici hiç beklenmedik bir tepki verdi! 117 Ah Nerede’nin ilk tanıtımı geldi! Ancak izleyici hiç beklenmedik bir tepki verdi! 118 Ah Nerede’nin ilk tanıtımı geldi! Ancak izleyici hiç beklenmedik bir tepki verdi! 119 Ah Nerede’nin ilk tanıtımı geldi! Ancak izleyici hiç beklenmedik bir tepki verdi! 120 Ah Nerede’nin ilk tanıtımı geldi! Ancak izleyici hiç beklenmedik bir tepki verdi! 121

Nil Keser ve Oktay Çubuk’un yanı sıra Ayşe Kökçü Tarık Pabuççuoğlu gibi usta isimlerin ro alacağı dizinin hikayesi şöyle olacak:

Bursalı bir toprak ağasının İstanbul’da okuyan üç oğlu, ailelerinin bildiğinin aksine bir hayat sürmektedir. Tıp fakültesinde okuyan en büyük oğul Ferit, hemşehrisi olan bir kızla nişanlı olmasına rağmen, yakışıklılığının da getirdiği avantajla zamparalık peşinde koşarken, eczacılık fakültesinde okuyan ortanca oğul Murat ise tam bir kumarbazdır. En küçük oğul, mühendislik öğrencisi olan Ömer ise altılı ganyan bağımlısıdır. “Sınıfta kalmaktan başları dönmüş” olan çocukları, aileleri yakında mezun olacak diye bilmektedir. Ailelerinin çocuklarının gerçek durumlarını öğrenmesi üzerine olaylar gelişir.