Ana sayfa Dizi Haberleri Ahsen Eroğlu koronaya yakalanınca, Menajerimi Ara dizisinin senaryosu değişti!

Ahsen Eroğlu koronaya yakalanınca, Menajerimi Ara dizisinin senaryosu değişti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin çok konuşulan başarılı ve genç oyuncularından olan Ahsen Eroğlu, Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakteri ile yine gündemden düşmüyor. Daha önce rol aldığı yapımların ardından Menajerimi Ara dizisinde daha çok ön plana çıkan Eroğlu, oyunculuğu ile övgüler almaya devam ediyor. Genç oyuncu da ne yazık ki koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinada.

Dizinin setinden ilk koronavirüse yakalanan isim usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu olmuştu. Oyuncu, hayranlarının endişelerini giderecek bir açıklama yapıp durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğünü belirtmişti.

Pazar günü ise dizinin yeni bölümü yayınlanmamış, Ay Yapım, bir hafta ara verildiğini açıklamıştı. Medyada Ahsen Eroğlu, Bedir Bedir ve Deniz Can Aktaş’ın da koronaya yakalandıkları haberleri dolaşmaya başlamış ama netleşmemişti.

Geçtiğimiz gün Deniz Can Aktaş’ın koronaya yakalandığı ve karantinada olduğu, hatta sevgilisi Hafsanur Sancaktutan’ın da test yaptırdığı, negatif çıktığı ve 3 gün sonra yeniden test yapılacağı öğrenilmişti.

Ahsen Eroğlu ile ilgili durum ise havada kalmıştı. Fakat dün Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından Eroğlu’nun koronavirüse yakalandığı haberiyle birlikte oyuncunun durumunu doğrulayan bir bilgiyi paylaştı.

Dizinin kilit karakterlerinden olan Ahsen Eroğlu hastalanınca, ister istemez senaryoda da değişikliğe gidilmiş. Zira Dicle karakteri, neredeyse hemen her sahnede yer alıyor. Dolayısıyla bir şekilde onu mantıklı bir nedenle uzaklaştırma yoluna gidildi.

Senaryoda Dicle’nin Feris tarafından kovulduğu ve yerine Ayşe Köksal’ın oynayacağı yeni bir asistan kızın geleceği öğrenildi. Verilen bilgiye göre, Ahsen Eroğlu iyileştiğinde senaryo yeniden değiştirilerek Dicle diziye dönecek…

Geçtiğimiz hafta Ay Yapım’dan aşağıdaki paylaşım gelmişti. Pazar akşamı da dizinin tekrar bölümü yayınlanmıştı.

Menajerimi Ara dizisi neden iptal oldu? Ahsen Eroğlu duyurdu 8