Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ajda Pekkan, ‘pat diye evlenebilir’

Ajda Pekkan, ‘pat diye evlenebilir’

tarafından ker_def

ajda-pekkan1

AŞKIN GÜZELLİĞİ O ÇELİŞKİLER

* Aşk için değmez mi?

– Zaten paradokslar çok güzel. Aşkın güzelliği o çelişkiler. Karşı tarafın seni anlaması ya da senin onu anlamaman. Belki de cazip olan taraf bu. Ama ne olacağını bilmem, hiçbirimiz bilemeyiz. Madam Françoise Sagan’a sormuşlar “mutluluk nedir” diye.

“Mutluluk anlardır” demiş. Benim için de artık mutluluk anlar oldu.

Zaten hayat öyle oldu farkındaysan. Eskiden halalarıma “Neden zaman geçmiyor?” derdim. “Mutluluk, evlilik, aşk nedir?” Bizlere hep masal anlatırlardı, yani hep masalmış daha doğrusu. Çünkü o zaman onların hayatları masalmış, peri masalı.

* Ya şimdi? Uyandık mı o masaldan?

– Şimdi her şey bu siber çağa, teknolojiye göre. Ben zaten hep teknolojiktim. Teknolojiden evvel ortalarda ismi olan biriydim. O yüzden ben şöhretin getirdiği faydadan, mutluluktan çok mutsuzluğu yaşadım.

* Ne anlamda?

– Fütüristim. İlk zamanlar bilmediğim için bunun tadını çok yaşadım. Sonra farkındalık başlıyor. İnsanların sana verdiği değeri anlıyorsun.

Kendi değerine göre başkalarına başka türlü değer veriyorsun. O değer çerçeveleri içerisinde başka bir boyuta geçiyorsun. O boyutta da yalnız olmaya başlıyorsun çünkü daha seçici olmaya başlıyorsun. Daha elitist oluyorsun.