Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ajda Pekkan, ‘pat diye evlenebilir’

Ajda Pekkan, ‘pat diye evlenebilir’

tarafından ker_def

AJDAPEKKAN3

HAYATIMA GİREN ERKEKLER İŞİME ANLAYIŞ GÖSTERMEDİ

* Hayatınıza giren erkekler hayatınıza, işinize hep müdahale etmişler. Kaç kere bu polemikle karşılaştınız hayatınızda?

– Hep… İşime anlayış göstermeyip kısıtlamaya çalıştılar. Mesela biri bana “Ona niye selam veriyorsun?” diye soramaz. Bana kimse soru soramaz. Çünkü ben kimseye soru sormuyorum.

* Size soru sorulmamasını sağlamak için mi karşınızdakine soru sormuyorsunuz?

– Eyvallah, aynen o. Yanlış çünkü bunlar. Bütün hayatını bir anda anlatamazsın. Her şeyin bir nedeni vardır. Oraya gelmenin de nedenleridir bunlar. Öyledir ya da böyledir. O nedenleri niye, neye istinaden anlatacaksın ki. Anlatsan da anlamazlar zaten. Çünkü insanlar her türlü insanla yaşamak mecburiyetinde. Düşün ki 45, 50 yıllık bir süreç. Her tür insanla karşılaşıyorsun. Onlardan sıyrılıp bir yerlere gelmişsin.

KEŞKE ERKEKLER KAFALARINDA BENİM KADAR ERKEK OLSALAR

* “Erkeklerle ilişkilerimde babamı aradım” demiştiniz bir ara…

– Benim babamla o kadar büyük bir ilişkim olamadı. Keşke erkekler benim kadar erkek olsalar kafalarında. Sağlam, sözünün arkasında duran. Ben kendimi hiçbir yerde bulamadım. Hak etmediğin değeri verdiğin zaman karşındakine, hak etmediğin yanlışları bulursun. Dolayısıyla kendimi suçluyorum böyle yanlışlarda. Çünkü hak etmediği değeri vermiş oluyorum.

* Mantık mı duygusallık mı?

– İkisi de var feci şekilde. Cambaz gibiyim. Tam ipin üstündeyim, keskin bıçak. İkisi de yarı yarıya. Çok yorucu.

ŞARTLAR UYGUN OLSA ÇOCUK DOĞURURDUM

* Çocuk özlemi var mı içinizde bilmiyorum ama evlat edinmeyi düşündünüz mü hiç?

– Hayır, hiç düşünmedim. Tabii ki çocuk çok seviyorum ama kendimi böyle bir şeyden imtina etmişken başka bir çocuk evlat edinme fikri tuhaf geliyor. Çünkü ben şartlar uygun olsaydı kendim doğururdum zaten.

İmkanlarım vardı ama istemedim. Çünkü sağlıklı bir aile formatı içinde değildim, çok çocuk yaşta 16 yaşındayken sahne sinema olaylarına girdiğim için “Ben neredeyim, ne yapıyorum” oldum.

Annem dünya tatlısı bir insandı. Nurlar içinde yatsın ama bakamazdı. Kimse de yoktu bakacak. O zaman böyle rahatlık yoktu, dadılar falan…