Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü, Hercai dizisinin setinde Ankara havaları oynadı! Takipçileri bayıldı! İşte o anlar…

Akın Akınözü, Hercai dizisinin setinde Ankara havaları oynadı! Takipçileri bayıldı! İşte o anlar…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – atv’de yayınlanan Hercai dizisinin setinde eğlence vardı. Dizinin sezon finali çekimlerinin bitmesinin ardından Akın Akınözü’nden eğlenceli bir video geldi.

12. bölümüyle dün akşam sezon finali yapan dizide Miran karakterini oynayan Akın Akınözü, set ekibi ve oyuncu arkadaşlarıyla Hüdayda türküsü eşliğinde Ankara Havası oynadı.

Eğlenceli videoyu instagram sayfasından paylaşan Akınözü’nün bu videosuna 50 dakika içinde 399 bine yakın beğeni gelmesi dikkat çekti.

Takipçileri, Akın Akınözü için ‘Tam Angaralı’ yorumları yaparken, Ankara havasını çok başarılı bir şekilde oynadığı yorumlarını da yapıyorlar.

Akın Akınözü, Hercai dizisinin kamera arkasında çok eğlendiklerini anlatan mesajını verdi ve aşağıdaki yorumu yaparak videoyu paylaştı.

İşte Akınözü’nün paylaşımı:

Arkamızda böyle keyifli anılar bırakarak geçirdiğimiz 12 bölüm boyunca emeği geçen tüm hercai ekibine ve bizi yalnız bırakmadan hep zirvede tutan bütün seyircilerimize sonsuz teşekkürler…En az bizim burada eğlendiğimiz kadar eğleneceğiniz bir tatil geçirmenizi diliyorum? Yeni sezonda görüşmek üzere;) #hercai