Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün Hercai dizisindeki zor anları! İzleyici endişeleniyor!

Akın Akınözü’nün Hercai dizisindeki zor anları! İzleyici endişeleniyor!

tarafından zk zk

Atv’nin Cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Hercai’de, Miran karakterini oynayan Akın Akınözü ile ilgili izleyenlerin bir uyarısı var!

Dizi, her yayınlandığı bölümle dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen 8. bölümüyle de Total’in zirvesine yerleşti. AB grubunda ise Fox Ana Haber’in ardından 2. sırada yer aldı.

Televizyongazetesi/Detay – Dizinin başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü ise, Hercai dizisi başladığından beri gündemden düşmüyor.

Sosyal medyada da bir anda hayran kitlelerini çoğaltan iki oyuncu, Reyyan ve Miran karakterleriyle şimdiden fenomen oldular.

Daha önce İstanbullu Gelin dizisinde oynayan ve sonrasında Yasak Elma dizisiyle ekrana gelen Ebru Şahin, Reyyan rolünde izleyicinin gönlünü kazandı.

Akın Akınözü ise, Arkadaşlar İyidir, Payitaht Abdülhamid ve Aslan Ailem dizilerinde rol almış, ancak bu denli ön plana çıkmamıştı. Miran karakteriyle Hercai izleyicinin gönlüne taht kuran Akınözü ile ilgili sosyal medyada ilginç bir yorum yapılmakta.

Akın Akınözü'nün Hercai dizisindeki zor anları! İzleyici endişeleniyor! 7

Hemen her bölüm pek çok sahnede gergin, sinirli anlarla ekrana gelen Miran karakterinin, avazı çıktığı kadar bağırdığı sahnelere atıfta bulunan dizinin takipçileri, oyuncunun böyle giderse sesinin kısılacağı, ses tellerinin zarar göreceği endişelerini yorumlarında belirtiyorlar.

8. bölümde de bazı sahnelerde Akın Akınözü’nün bağırmasıyla izleyiciler benzer endişelerini dillendirmeye başladılar.

“Yumurta içirin Miran?a” şeklinde tavsiyeler de veren dizinin takipçileri, “Adamın ses telleri kopacak. Bir gün ara verseniz ya da Miran’a izin verseniz. Böyle giderse Miran’ın sesini artık duyamayacağız galiba” şeklinde yorumlar yapmaktalar.