Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisi final yapan Büşra Develi’nin sürpriz yeni dizisi ortaya çıktı!

Akıncı dizisi final yapan Büşra Develi’nin sürpriz yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de büyük iddialarla başlayan Akıncı dizisi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi. Bilimkurgu-aksiyon türündeki dizinin reytingleri iyice düşmekte. Kanal bir süre önce final kararı vererek diziyi gözden çıkarmıştı. Cuma akşamları yayınlanan dizi, 2 bölüm sonra ekrana veda edecek!

Bu hafta 19. bölümü yayınlanacak olan dizinin haftalardır ilk 10’a dahi girememesi, kanalın diziyle ilgili verdiği karara karşın, yine de uzunca bir süre arkasında durduğu gerçeğini de gösteriyor. Akıncı dizisinin 20. bölüme kadar devam edebiliyor olması da kanalın bir inisiyatifi olarak görünmekte.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisini buluşturan dizinin final kararı verilmesi ile birlikte, iki oyuncunun yeni projeleri de ortaya çıktı. Dizileri tutmayan ikili, bir sonraki projelerine de ‘evet’ demişler çoktan!

Şükrü Özyıldız’ın Haziran ayında çekimlerine başlanması planlanan Aşk Taktikleri isimli bir romantik komedi dizisinde Demet Özdemir ile başrolde yer alacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Bu kez Büşra Develi’nin yeni projesi de gündeme geldi! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından, Develi’nin yeni dizisi ile ilgili ayrıntıları verdi.

Akıncı dizisi final yapan Büşra Develi'nin sürpriz yeni dizisi ortaya çıktı! 7

Buna göre, Büşra Develi, başrolü Aybüke Pusat ve Furkan Andıç ile paylaşacağı Kusursuz isimli bir dizide rol alacak. Dizinin yönetmenliğini son olarak Kırmızı Oda dizisinin de yönetmenliğini üstlenen Cem Karcı yapıyor.

Kerem Deren’in senaryosunu yazdığı dizi, BluTV’de ekrana gelecek…