Ana sayfa Sosyal Medya Aldatılma ve aldatma konusunda Sinem Ünsal birçok kişinin gizlediği şeyi açık açık söyledi!

Aldatılma ve aldatma konusunda Sinem Ünsal birçok kişinin gizlediği şeyi açık açık söyledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, 2019 yılında Mucize Doktor isimli diziyle parladıktan sonra iki projede yer aldı ama ikisi de talihsizliklerle sonuçlandı. Elbet Bir Gün dizisinin sadece altı bölüm sürmesi ve bir yıl sonra Gizli Saklı dizisinin de sadece 8 bölüm ekranda kalmasının ardından oyuncu, bu sefer tiyatro sahnesini tercih etti.

Her zaman birlikte rol almaktan onur duyacağı usta oyuncu Demet Akbağ ile sahneye çıkmaktan mutluluk duyan Sinem Ünsal, şimdilerde yoğun bir şekilde Aydınlıkevler isimli tiyatro oyunu için ter döküyor.

İlişkiler konusunda yaptığı açıklamalarla da dikkat çeken oyuncu, insandan her şeyin beklenebileceğini belirten sözleriyle de bir hayli gerçekçi bir tutum aldı. Sinem Ünsal’ın oyunculuk mesleğini yaptığı için insana dair hiç beklenmedik duyguların kendisinin içinden çıktığını görmesi ve bunun neticesinde ‘insana güven olmaz’ sözünü ifade etmesi anlamlıydı.

Sinem Ünsal, ilişkiler ve insan üzerine yaptığı şu tespit ile çok konuşulacak gibi gözüküyor:

“Ben kimseye güvenmem. Evet aldatıldım. Birine güvenim hiçbir zaman olmadı. İnsanız tabii ki, kendime bile güvenmem. Hepimizden her şey beklenebilir. Olabilir öyle şeyler, sadece motivasyonu önemli. Bakarım neden yapmış, ne olmuş diye.

Ama insanız, insanın her an her şeyi yapabileceğini unutmamak lazım. Ben partnerlerime de arkadaşlarıma hep buna değiniyorum. Motivasyonum hep bu.

Ben ilerde aldatabilirim demiyorum tabii ki. İnsan olarak da bir oyuncu olarak da bunu söyleyebilirim. Farklı farklı karakterler önüme geldiğinde ‘Bu duygu benden nasıl çıkıyor’ diyorum. Demek ki içimde var. Hiç beklemediğim şeyler çıkıyor. İnsandan her şey beklenir. Bunu görüyorum, bir oyuncu daha çok görüyorum. Çünkü biz duygularımızla en dibine iniyoruz ve nelerin olabileceğini, çalışmalarımızda görebiliyoruz.

Herkesten her şey beklenir. İnsan her şeyi yapabilir. Herkesin ilişki rutinine ve dinamiğine bağlı olarak değerlendiririm, böyle bir şey asla yaşanmaz diye de katı bir kuralım yok.”