Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz’un kurabiyeleri bile farklı!

Alp Navruz’un kurabiyeleri bile farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronovirüs salgını nedeniyle uzun süredir evinde kendini karantinaya alan Alp Navruz, geçtiğimiz gün dışarı çıkıp yeni sevgilisi ile yürüyüş yapmıştı. Evde formunu korumaya çalışan oyuncu, yakın zamanda Zümrüdüanka dizi setinde çalışmaların başlama ihtimaline karşı, formunu korumaya özen gösteriyor.

Evinde kurabiye yapan Alp Navruz, “Unsuz şekersiz kurabiye yaparak, ne yapmak, nereye varmak istemektedir?”diyerek esprili bir paylaşımda bulundu. Mutfakta maharetli olduğunu çeşitli paylaşımlarla gösteren oyuncu, ayrıca hareketsiz kalmayarak da yediklerini eritmenin çabası içinde.

Alp Navruz'un kurabiyeleri bile farklı! 7

Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum bırakan arkadaşı Batuhan Ekşi, “Hepsini sen mi yiyeceksin” diye mesaj bıraktı. Navruz ise “Tam senlik aslında 7363737 gr protein” diyerek espri yaptı. Ekşi ise “Ben olmuşum protein” yanıtını verdi.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Selin Egemen’i canlandıran arkadaşı Ecem Baltacı ise “Yav hakkıyla ye şu normal kurabiyeleri sonra 2 saat sporla yak, niye eziyet ediyorsun kendine” diyerek Alp Navruz’a mesaj yolladı.