Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk kavgası en çok da Fox TV’nin işine yarayacak!

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk kavgası en çok da Fox TV’nin işine yarayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ego isimli yeni televizyon dizisinde başrolde bir araya gelen Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ikilisi, çok başarılı bir dizi çifti olarak biliniyor. Ancak bu güçlü uyumun arka planında bambaşka bir gerçeklik yatıyor.

Çarpışma dizisiyle birlikte bu ikili ön plana çıkmıştı ve yıllar sonra yeniden bir araya gelmeleri de hayranlarını bir hayli memnun etti. 2023 yılında Fox TV’nin en etkili dizilerinden birisi olması beklenen Ego isimli yapım için sette çalışmalar devam ediyor. Ancak basına da yansıyan bir takım olaylar olduğu ile ilgili iddialar da son günlerde çok konuşuluyor.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasında kavga çıktığı ve birbirleri ile aralarının iyi olmadığı iddiası doğrulandı. Partnerini önce sosyal medyada takipten çıkan Alperen Duymaz, daha sonra da olaylar basında büyütülünce açıklama yapmak durumunda kaldı.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk kavgası en çok da Fox TV'nin işine yarayacak! 10

Twitter üzerinden yaptığı açıklamada sette yaşananları anlatan Alperen Duymaz’ın paylaşımının 5,4 milyon görüntülenme elde etmesi çok büyük bir ilgi olduğunu ortaya koydu.

Alperen Duymaz, sete geç kalan ve tüm ekibi bekleten partnerine kızdığını ve aralarında tartışma çıktığını net bir şekilde ifade etti.

Tüm bu yaşananlar hem sosyal medyada çok büyük ilgi gördü hem de magazin basınında günledir herkes bu olayı konuşuyor. Alperen Duymaz’ın açıklamasının detayları da bu ilginin artmasına neden oldu.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk kavgası en çok da Fox TV'nin işine yarayacak! 11

Dizi tutturma konusunda büyük sorunlar yaşayan Fox TV, eminiz bu ortamdan gayet memnundur. Zira ne şeklide olursa olsun ortada bir dizi projesi var ve partnerlerin birbirleri ile anlaşmazlık yaşaması da ilgiyi bu diziye çekiyor. Bakalım Ego isimli yeni televizyon dizisi başrol çiftinin kavgası üzerinden beklentilerin üzerinde bir reyting alabilecek mi?

Yakında dizi yayınlanacak ve bu sorunun yanıtı ortaya çıkacak. Ancak Melisa Aslı Pamuk’un sete geç kalıp, tüm ekibi beklenmesi durumunun bir imaj kaybı olarak yansıyacağını da belirtmek lazım.

İşte Alperen Duymaz’ın partneri ile ilgili açıklaması:

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk kavgası en çok da Fox TV'nin işine yarayacak! 12

“Öncelikle herkese merhaba. Geçtiğimiz pazar günü sette yaşanan ve uzayan gerginlik hakkında yazıyorum. Melisa’nın genel olarak sete geç çıkıp ekibi bekletiyor olmasına anlam vermeye çalışırken bizler, işimizin yoğunluğu sebebiyle o günkü geç gelişinin sebebini sordum; ‘Ne oldu, neden geç kaldın Melisa?’ Gelen ciddiyetsiz cevap ve pişkin tavrın ardından sinirlendim ve mesafeli davrandım.

Ekibin karşısında mahcup olan Melisa 20 dakika sonra büyük bir sinirle yanıma geldi ve tartışma başladı. Bu tartışmanın sonucunda Melisa bana küfrederek seti terk etti” diyen ünlü oyuncu, “Ben haklarımı korumaya çalıştım ve çalışıyorum.

İnsanlar işlerinin gerektirdiği saatlerde işlerinde olurlar, herhangi bir aksaklıkta da açıklama yaparlar. Tüm ekibin hazır bir şekilde Melisa’yı beklemesini ve Melisa’nın hiçbir şey yokmuşçasına pişkince gülerek koyduğu ciddiyetsiz tavrı hazmedemedim.

Açıklama yapmak zorunda kalmayabilirdim ama çıkan yanlış ve yalan, gerçeği yansıtmayan bu haberlere bir cevap vermek istedim. Gündeminizi böyle bir şey için meşgul ettiysem özürlerimi iletir, saygımı sunarım.”

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk kavgası en çok da Fox TV'nin işine yarayacak! 13