Ana sayfa Dizi Haberleri Altın Kelebek’te En İyi Komedi dizisi ödülünün sahibi Çocuklar Duymasın

Altın Kelebek’te En İyi Komedi dizisi ödülünün sahibi Çocuklar Duymasın

tarafından ker_def

45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreninde en iyi komedi dizisi, en iyi komedi dizisi kadın ve erkek oyuncularına ödüller verildi.

Sahneye ünlü senarist ve yapımcı Gani Müjde geldi ve ödülleri takdim etti.

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ ÇAĞLAR ÇORUMLU

En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi Jet Sosyete’de Yaşar karakterine hayat veren Çağlar Çorumlu oldu. Bir hayli heyecanlı olan Çorumlu, kendisini seçenlere, ailesine, Jet Sosyete ailesine teşekkür etti. Çorumlu, “Bütün hepsi adına alıyorum. Eşim Gaye’ye,anneme, babama ve oğlum Ali Emre’ye ithaf ediyorum” açıklamasını yaptı.

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ KADIN OYUNCU PINAR ALTUĞ

En İyi Komedi Dizisi kadın oyuncu ödülünün sahibi ise Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i Pınar Altuğ’a gitti. Altuğ, sahneye gülümseyerek çıktı. Şıklığıyla dikkat çeken Altuğ, “Bu benim Çocuklar Duymasın’dan dolayı 2. Altın Kelebek’im. Ne kadar şanslıyım ki, 17 senedir aynı projenin içindeyim. Aynı keyifle hem bizden size hem sizden bize alışverişte bulunuyoruz. Kocaman bir aile olan Çocuklar Duymasın ekibine teşekkür ediyorum. Hepimizin adına alıyorum. Ailem siz olmazsanız olmaz. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ ÇOCUKLAR DUYMASIN

Kanal D ekranında yenilenen haliyle ekranda olan Çocuklar Duymasın, Altın Kelebek’te en iyi komedi dizisi oldu. Sahneye çıkan dizinin ekibinin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Yapımcı Birol Güven, 17 yıldır gündelik hayat hikayeleri anlattıklarını belirtti ve kaybedilen oyuncuları andı.