Ana sayfa Sosyal Medya “Analar neler doğuruyor!” Eda Ece sahalara döndü!

“Analar neler doğuruyor!” Eda Ece sahalara döndü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynayan oyuncu geçtiğimiz hafta koronaya yakalanması ile karantinaya alınmıştı. Şimdilerde durumunun daha iyiye gittiği öğrenilen Eda Ece, evinde dinleniyor. Kısa bir süre içinde de yeniden sete döneceği öğrenildi.

Oyuncu, yaptığı bir açıklama ile ilk bir haftanın çok zorlu geçtiğini ama iyileşmeye başladığını söylemişti. Tedavisi süren oyuncunun karantinasının bugün biteceği ifade edilmişti.

Dizide oynadığı Yıldız karakteri ile kariyerinde büyük bir sıçrama da yapan Eda Ece, 101. bölümde yeniden diziye dönecek. Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, aktif bir kullanıcı olduğunu da biliyor.

Eda Ece, hastalığının ilk 4-5 günü hiç paylaşım yapmamış ve hayranlarını da meraklandırmıştı. İyileştikten sonra yeniden sosyal medyaya dönen oyuncu, paylaşımlar yapmaya başladı.

Yakın zamanda da yaptığı bir paylaşımla gülümsetti. Çarşamba akşamları Kanal D’de ekrana gelen Sadakatsiz dizisini izleyen oyuncu, dün akşamki yayından çektiği bir fotoğrafla, Yasak Elma’da birlikte oynadığı Şevval Sam ve annesi Leman Sam’a atıfta bulundu.

Eda Ece, Sadakatsiz dizisinde oynayan Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin’in fotoğrafını paylaşarak “Anneler neler doğuruyor ya! Sülalecek seviyorum” notunu düştü…

İşte o paylaşım…

"Analar neler doğuruyor!" Eda Ece sahalara döndü! 7