Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar ekibinin başı Savcı Ceyda ile dertte! (523.bölüm 2.fragmanı izle)

Arka Sokaklar ekibinin başı Savcı Ceyda ile dertte! (523.bölüm 2.fragmanı izle)

tarafından ker_def

Kanal D’de 14. sezonuyla ekrana dönüş yapan Arka Sokaklar, yeni sezona da reytingin zirvesinde başlamıştı. Dizinin 20 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde bu sefer Hercai dizisi ve Payitaht Abdülhamid’de ekrandaki yerini alacak. Arka Sokaklar yeniden birincilik elde edebilir mi, merakla beklenmekte. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar 523. Bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. Peki yöne bölümde neler yaşanacak? Ekibin başı Savcı Ceyda ile dertte!

Ekip yine bir olaydan dolayı savcılığın hedefine girer. Rıza Baba ve Engin Müdür ise, ekibin bu olaydan etkilenmemesi için elinden geleni yapmaya çalışırlar. Savcı Ceyda inatçı karakteriyle olayın üstüne ciddiyetle düşer. Ekibi zor durumda bırakacak şekilde onları takibe alır.

Hakan, rehine olayında Yusuf ile boş bir inşaatta karşı karşıya kalır. Yusuf, Hakan’ın uyarılarını dikkate almaz ve kadını bırakmamakta ısrar eder. Bu sırada Yusuf ve kadın inşaatın tepesinden aşağı düşerler.

Bir adam eski sevgilisinin düğününü basarak damadı ve gelinin babasını öldürür. Ekibimiz adamı yakalayabilmek için var güçleriyle olayın üzerine gider.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 20 Eylül Cuma 20.00’de Kanal D’de!

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)