Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 1 Mayıs Cuma 72. bölümde Şada, Thapki’yi öldürecek mi?

Aşk Bir Rüya 1 Mayıs Cuma 72. bölümde Şada, Thapki’yi öldürecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Aşk Bir Rüya, 1 Mayıs Cuma akşamı 72. bölümü ile yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağının detayını haberimizde bulabilirsiniz. Şada, Thapki’yi öldürecek mi? İşte yeni bölümde bu sorunun yanıtı ortaya çıkacak.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Vasu Thapki’nin gerçekte iyi biri olduğunu anlayıp ondan özür diler. Vasu’nun desteğini kaybeden Şada çok öfkelenir. Thapki’den kurtulmak isteyen Şada’nın planı işe yarayacak mı?

Şada’nın dolduruşuna gelen Bihan Thapki’ye çok öfkelenir ve duygularını açıklamaktan vazgeçer. Bir anda ortaya çıkan bu öfkenin neden kaynaklandığını anlamayan Thapki çok şaşırır. Öte yandan Vasu gelinleri arasındaki yarışa devam eder.

Her ikisinin de sabrını ve fedakarlığını ölçen Vasu Thapki’nin aslında temiz bir kalbi olduğunu anlayıp ondan özür diler. Vasu’nun desteğini kaybeden Şada Thapki’yi öldürmek ister. Thapki’ye bir mızrağın saplanması için düzenek hazırlayan Şada amacına ulaşacak mı?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan