Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 11 Nisan Cumartesi 52. bölümde Vasu’dan tehlikeli seçim

Aşk Bir Rüya 11 Nisan Cumartesi 52. bölümde Vasu’dan tehlikeli seçim

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Aşk Bir Rüya dizisinin 11 Nisan Cumartesi günü 52. yeni bölümü ekrandaki yerini alacak. Dizide önemli gelişmeler yaşanacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz. Vasu Thapki’yi küçük düşürmek için ona bir görev verir ve onun yaptığı yemekleri gizlice bozar. Thapki Bihan’ın cesaretlendirmesiyle her şeyi yeniden yapabilecek mi?

Vasu Şada’ya Thapki’den kurtulmak için tehlikeli yolları seçmemesini söyler. Vasu Thapki’yi büyükannenin gözünden düşürmek için bir plan yapar. Bihan ise Thapki’ye zarar vermemesi için sürekli Şada’nın peşinde dolaşır. Vasu Thapki’nin turşu ve ekmek yapmasını ister. Thapki’nin istediklerini yaptığını gören Vasu gizlice onun yaptıklarını bozar.

Tüm emeklerinin boşa gittiğini gören Thapki umutsuzluğa düşer. Bihan ise onu cesaretlendirip yeniden işinin başına geçmesini sağlar. Thapki Vasu’nun bozduğu yiyecekleri yeniden yapabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan