Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, kinayeli mesajıyla birilerine gönderme yaptı!

Aslıhan Güner, kinayeli mesajıyla birilerine gönderme yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, şu sıralar Show TV’de ekranlara gelen Kuzey Yıldızı dizisindeki Yıldız karakteriyle gönüllere taht kurdu. Dizi için saçlarını kızıla boyatan oyuncu, mavi gözlerini daha da açığa çıkaran bu renkle birlikte bambaşka bir görünüme kavuştu.

Oyuncunun daha önce rol aldığı yapımların yanı sıra muhtemelen kendisi için de Kuzey Yıldızı’nın ayrı bir yeri olacak. İsmail Demirci ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, kariyerinde iyi bir çıkış yakaladığı Kuzey Yıldızı dizisiyle hayran kitlesini de hatırı sayılır bir şekilde büyüttü.

Aslıhan Güner, Karadenizli bir kızı oynadığı dizideki Yıldız ile çok seviliyor ve sosyal medyada da gündemden düşmüyor. Oyuncu her ne kadar Sivaslı olsa da adeta gerçek bir Karadeniz kadını gibi arzı endam ediyor dizide.

Güner, sezon arasının ardından TRT’nin Hanımağanın Gelinleri isimli bir filmde de rol almış ve Defne isimli bir arkeoloğu oynamıştı. İzleyenlerin farklı bir imajla gördükleri Güner, filmin çekimleri için bir süre Balıkesir’deydi.

Oyuncu, çekimlerin bitmesiyle Muğla’ya tatile gitti ancak bir kaç gün sonra babasının vefat haberi ile döndü. Aslıhan Güner’in bu acı kaybının ardından yaklaşık iki hafta sonra Kuzey Yıldızı setine dönmesi gerekti.

Oyuncu, acısını içine gömerek işini yapmaya devam etti. Zaman zaman sosyal medyadan üzüntüsünü üstü kapalı da olsa dile getiren paylaşımlar da yaptı.

Aslıhan Güner’in geçtiğimiz günlerde yaptığı bir başka paylaşım ise dikkat çekti. Özlü bir sözü instagram story’den paylaşan oyuncu, cümlenin içeriğine bakınca birilerine gönderme yapıyor tahminlerine yol açtı.

“Dost acı günde belli olur” misali oyuncu, birilerine kırılmış olduğu izlenimi yaratan şu mesajı paylaştı…

Aslıhan Güner, kinayeli mesajıyla birilerine gönderme yaptı! 7