Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’den iki sürpriz! İşte kardeşleri ve işte Kuzey Yıldızı ile ilgili sürprizi…

Aslıhan Güner’den iki sürpriz! İşte kardeşleri ve işte Kuzey Yıldızı ile ilgili sürprizi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımlarla dikkat çekti. Ünlü oyuncu, İsmail Demirci ile birlikte oynadığı diziyle ilgili güzel bir sürprizi verirken, aynı zamanda pazar günü bir araya geldiği kardeşlerinin fotoğrafını da paylaştı. Güner’in kız kardeşleri ile fotoğrafları zaman zaman paylaşımlarında yer alıyor ama erkek kardeşinin fotoğrafı ise sürpriz oldu.

Yasemin, Neslihan ve Yiğit isimli 3 kardeşi olan oyuncu, pazar gününü iki kardeşiyle birlikte geçirdi. Aslıhan Güner’in aile keyfinden yansıyan fotoğrafında Neslihan Güner ve Yiğit Güner yer alırken, kahvaltıda buluştuğu kardeşlerinden birinin eksik olduğunu da not düştü.

Oyuncunun yaptığı bir diğer paylaşım ise Kuzey Yıldızı dizisinden. Sesinin güzelliğiyle de bilinen oyuncu, zaman zaman dizide türkü ya da şarkı da söylüyor.

Önümüzdeki günlerde iki güzel sürpriz gelecek diziden. Birincisini Kuzey Yıldızı dizisinin gelecek hafta yayınlanacak bölümünün tanıtımında izledik.

Daha önce dizideki Bulut karakteriyle söylediği ‘Birden geldin aklıma’ şarkısını bu kez İsmail Demirci ile birlikte seslendirecek oyuncu.

Bir diğer sürpriz ise, dizinin müziklerinde de imzası olan Karadenizli şarkıcı Resul Dindar ile. Oyuncu, stüdyoya girerek Resul Dindar ile dizide yayınlanacak bir başka şarkıya da imza attı. Gelecek hafta şahane bir bölüm geldiği haberiyle de merakları arttırdı…

İşte Aslıhan Güner’in paylaşımları….

Aslıhan Güner'den iki sürpriz! İşte kardeşleri ve işte Kuzey Yıldızı ile ilgili sürprizi... 11

Aslıhan Güner'den iki sürpriz! İşte kardeşleri ve işte Kuzey Yıldızı ile ilgili sürprizi... 12

Aslıhan Güner'den iki sürpriz! İşte kardeşleri ve işte Kuzey Yıldızı ile ilgili sürprizi... 13

Aslıhan Güner'den iki sürpriz! İşte kardeşleri ve işte Kuzey Yıldızı ile ilgili sürprizi... 14

Aslıhan Güner'den iki sürpriz! İşte kardeşleri ve işte Kuzey Yıldızı ile ilgili sürprizi... 15