Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Halit Ergenç çok özledi, geri dönme kararı aldı!

Halit Ergenç çok özledi, geri dönme kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden olan Halit Ergenç, en son Babil dizisiyle Star TV ekranındaydı. Proje 20. bölüm itibari ile sona erdi. Dizinin finalinin ardından da Halit Ergenç hayranları ne yapacağını merak etmeye başladı.

Ünlü oyuncu, dizilerin de önemsenmesi gerektiğini ve dizi oyunculuğunu ciddiye almadığını söyleyen meslektaşlarını eleştiren ifadeler kullandı. Sabancı Üniversitesi Tiyatro Kulübü’nün üniversitenin Instagram hesabından düzenlediği söyleşiye katılan oyuncu, tiyatro ile ilgili ise övgü dolu ifadeler kullandı.

Tiyatronun çok büyülü bir atmosfer olduğunu ve sahnede yer almayı özlediğini dile getiren Halit Ergenç, başka hiçbir projede bu kadar büyük haz duymadığının da altını çizdi.

Tiyatro projelerinde yer almayı istediğini belirten oyuncu, “Özlüyorum, bir şey yapacak mısın diye sorarsan, bilmiyorum ama istiyorum. Göreceğiz, zaman içerisinde olacaktır, umuyorum” açıklamasını yaptı.

Dizileri olduğu dönemde bazı tiyatro oyunu teklifleri aldığının da altını çizen Halit Ergenç, yoğun olduğu için kabul edemediğini, şimdi boşta olmasına rağmen pandemi nedeniyle sahnede bir şey yapmanın çok zor olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Göreceğiz, istiyorum ama. Çünkü inanılmaz bir duygu, başka hiçbir şey ile kıyas kabul etmez” dedi. Oyunculuğun her boyutunu çok sevdiğini dile getiren Ergenç, bu işi yapabildiği için kendisini şanlı hissettiğini ve başka bir işi yapıyor olmayı da istemediğini sözlerine ekledi.