Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Maria İle Mustafa dizisinin fragmanı resmen büyüledi! İzleyici bu çifte bayıldı!

atv’nin Maria İle Mustafa dizisinin fragmanı resmen büyüledi! İzleyici bu çifte bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazeteki.com/ Detay – Eylül ayı yaklaşırken yeni dizilerle ilgili haberler de hız kazandı. Pek çok yeni dizi için hazırlıklar çoktan başladı, hatta bazılarının çekimleri bile yapılıyor. Ekran başında yeni sezonu iple çekenler, ilk günlerde pek çok diziyle karşı karşıya kalacaklar. Aralarından hangilerini izlemeyi tercih edecekleri ise zamanla ortaya çıkacak.

Her yıl olduğu gibi sezon başında kanalların onlarca diziyi ekrana getireceği biliniyor. Pek çoğu muhtemelen reytinglere kurban gidecek ve bir kaç bölüm sonra ekrandan kalkacak. Kim gidecek, kim kalacak zaman içinde göreceğiz ama atv’nin yeni dizisi Maria İle Mustafa, izleyicinin hemen her dair sevdiği bir konuyu işliyor. Hercai dizisine de bazı yönleriyle benzetilen dizi, görsel bir şölen de yaşatacak.

Bilindiği Hercai dizisi de Mardin Midyat’ta yörenin tarihi görselliği, muhteşem manzarası eşliğinde ekrana geliyor. Hikayesi ve oyunculukların yanı sıra görsel bir şölen de yaşatıyor izleyiciye. İşte bu yönüyle de Maria İle Mustafa dizisi, Hercai’ye benzetildi.

Yeni Gelin dizisinde oynadığı Bella karakteriyle çok sevilen ve bir Türk fotoğrafçı ile evlenen Brezilyalı güzel oyuncu Jessica May, bu kez bir dram dizisinin başrolünde Hilmi Cem İntepe ile birlikte kamera karşısına geçiyor.

Jessica May, sempatikliği, doğallığı ve oyunculuğuyla izleyicinin gönlünü kazanmış bir isim. Yeni Gelin’deki rolüyle pek çok Türk hayranı var artık. Türkçe’yi de gittikçe daha iyi konuşan oyuncu, yeni rolüyle yine gönülleri çelerken, çok da ağlatacak gibi görünüyor. Genç ve başarılı oyuncu Hilmi Cem İntepe ile de izleyici tarafından çok yakıştırıldılar.

atv'nin Maria İle Mustafa dizisinin fragmanı resmen büyüledi! İzleyici bu çifte bayıldı! 8

İkilinin uyumları sosyal medyada da daha ilk fragmanla birlikte ortaya çıktı. Yapılan yorumlarda tanıtımı izleyenlerin oyuncuları birbirlerine yakıştırdıkları görülüyor. İzleyici açısından ilk intiba görünen o ki olumlu. Her iki oyuncunun da hayranlarının olumlu mesajları dikkat çekiyor. Daha dizi başlamadan bu kadar çok yorumun yapılması da şimdiden dikkatleri fazlasıyla çektiklerinin bir göstergesi.

Bu arada diziye yeni bir ismin daha katıldığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, Tuğba Tutuk’un dizide Hilmi Cem İntepe’nin oynadığı Mustafa karakterinin eşi Gonca’yı oynayacağı bilgisini veriyor.

atv'nin Maria İle Mustafa dizisinin fragmanı resmen büyüledi! İzleyici bu çifte bayıldı! 9

Diziyle ilgili ayrıntılar ise şöyle:

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak. Maria ile Mustafa’nın çekimleri Kapadokya’da devam ediyor. Bölgenin muhteşem atmosferinde, görsel bir şölen yaşatacak bir dizi geliyor.

Maria ile Mustafa dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İzleyiciler açısından bazı detaylar dikkat çekici. Hilmi Cem İntepe ile Jessica May ikilisinin uyumu beğeni topladı. İki ünlü isim de hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. İşte diziden ilk görüntüler…

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi, “Maria ile Mustafa”nın başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

Yabancı bir kızla, Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu olan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. “Maria ile Mustafa” yakında atv’de…