Ana sayfa Dizi Haberleri Ayda Aksel, Hercai’nin Azize’si ile hayatında bir ilke imza attı!

Ayda Aksel, Hercai’nin Azize’si ile hayatında bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde aksi, inatçı ve kinle dolu Azize Aslanbey karakterine hayat veren Ayda Aksel, aslında bu role çok yabancı.

Ünlü oyuncu, daha önceki rollerinde hep Batılı bir kadın karakterine hayat vermişti. İlk kez kariyerinde Doğulu bir kadın karakterini canlandıran Ayda Aksel, bunun kendisine olan etkisini anlattı.

MIPCOM fuarında Ebru Şahin ve Akın Akınözü ile birlikte yer alan isimlerden olan Ayda Aksel, karakterin kendisine etkisini şu ifadelerle anlattı:

“Yapmadığım bir şeyi yapıyorum. İlk defa böyle bir şeyi deniyorum. Farklı bir karakterde deniyorum. Hiç düşünmediğim bir yerdi burası. Çünkü ben hep Batılı bir tipi oynadım. İlk defa Doğulu birini oynuyorum. Çıktığım yolda gidebilirim, daha ileri gidebilirim duygusu var.O da bir özgürlük getiriyor. Özgürlük duygusunu getiriyor. ”

Ayda Aksel, Azize’nin kendi karakterine çok uzak olduğunu anlattı.

Aksel, “Tek bir şey var hep güçlü olmaya çalışmak, hep daha fazla güçlü olmayı aramak hayata karşı, o benim hayatımda olan bir şeydi. Ama hiçbir zaman Azize’deki herhangi bir şey hayatıma girmedi. Benim için çok yeni” dedi.