Ana sayfa Dizi Haberleri Azra’nın kahreden sözleri! Elimi Bırakma dizisinde Cenk, büyük şok yaşayacak!

Azra’nın kahreden sözleri! Elimi Bırakma dizisinde Cenk, büyük şok yaşayacak!

tarafından zk zk
TRT1’de Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 22. bölüm tanıtımında Cenk ve Azra’nın büyük kavgası dikkat çekti.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizide Azra, yaşadıklarından ve Cenk’in çevresindeki insanların ona karşı olumsuz tavırlarından dolayı Cenk ile kavga ediyor.

Artık yaşadıklarına dayanamayan Azra, “Annenin bana bakışı, kız kardeşinin benden nefret edişi ve en önemlisi ne biliyor musun, senin hiç bir zaman gerçek olmayacak mutluluk masalın! Şimdi söylesene hangimizin yangını daha büyük” sözleri Cenk’i perişan ediyor.

Azra'nın kahreden sözleri! Elimi Bırakma dizisinde Cenk, büyük şok yaşayacak! 7

Tanıtımda Cenk’in bir dövüş esnasındaki görüntülerinde kötü bir dayak yediği görülüyor. Azra ile yaşadığı bunalımdan sonra girdiği bu kavgada Cenk, fena halde hırpalanacak.

Bu arada Feride Hanım’ın Cenk ile konuşmak için onu çağırdığı da tanıtımda yer aldı.

İşte 22. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mert’in davada verdiği karar, tüm dengelerin bozulmasına neden olur. Sumru elindeki kozlarını tüm acımasızlığıyla Azra’ya karşı kullanmaya başlar. Sumru’nun oyunlarının sonucunda Azra hiç olmadığı kadar zor bir kararın eşiğine gelir. Azra ve Cenk tam da mutluluğu bulmuşlarken ellerinin arasından hızla kayıp gittiğini çaresizce izlerler.

Cenk’in Azra ile yaşadığı zor günler bir yana şirkette de Azmi’nin oyunları başlar. Çelen Grup bu güne kadar ki en zor zamanlarını yaşamakta şirket neredeyse iflasın eşiğine gelmektedir. Feride Hanım bu süreçte ailesini güçlü ve ayakta tutmak için var gücüyle savaşır. Sumru Azra’yı Azmi ise Cenk’i kıskaca almıştır. Cenk Çelen hem aşkıyla hem de işiyle büyük bir sınavın eşiğindedir.