Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi kendini çelmeledi, Masumlar Apartmanı tuz biber ekti!

Baraj dizisi kendini çelmeledi, Masumlar Apartmanı tuz biber ekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin performansı konuşulmaya devam ediyor. Her ne kadar toparlanma çabası içinde olsa da dizinin reytinglerinin tatmin edici olmadığı net… Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin rakipleri de çok güçlü…

TRT1, Masumlar Apartmanı ile öyle büyük bir sürpriz yaptı ki, kimse bu kadar güçlü bir geri dönüş beklememişti. Aynı şekilde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da 6. sezonuna yepyeni karakterlerle ve büyük bir iddia ile 6 Ekim’de başlıyor. Baraj dizisi için bir başka sıkıntı da ikinci güçlü dizinin yeniden ekrana dönüşü olacak.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Baraj dizisinin karakter sunumundaki aksaklığa dikkat çekti. Güleroğlu, dizinin kendi kendisini çelmeleyen işlerden olduğunu da düşünüyor.

İşte Anibal Güleroğlu’nun Baraj dizisiyle ilgili değerlendirmesi:

“Baraj, merakla beklediğim yapımlardan olmasına karşın, yorum yazımda da belirttiğim üzere, kendini çelmeleyen işlerden oldu. Esasen orijinal senaryonun özü de aşk üçgenine dayandığı için buradaki aksaklık daha farklı. Sorun hikâyenin aşka odaklanmasından ziyade, aşka taraf olanların karakter sunumlarının başlangıçtaki aksaklığı.

Özellikle Nehir’in aşırı saf performansı ve Nazım’ın karakter yapılandırmasındaki hatalar, iki bölüm yayınlanmışken zorunlu ara verme durumunda kalan dizinin ekmeğine kan doğradı. Başlangıçtaki merak duygusuyla yakalanan izleyici de aksak tempoyla yitip gitti. ‘Masumlar Apartmanı’ da tuz biber ekti.”