Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış bitti ama, başarı hikayesi daha yeni başladı! İşte büyük ödül

Bay Yanlış bitti ama, başarı hikayesi daha yeni başladı! İşte büyük ödül

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz günleri büyük bir iddia ile ekran ömrüne başlayan Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile Özge Gürel, Dolunay dizisinden sonra ikinci kez buluştu. Dolunay, çok başarılı bir proje olmanın yanı sıra, ikilinin de iyi uyum yakaladığı ve sette enerjilerinin yüksek olduğu bir işti…

İkili bu sefer Bay Yanlış dizisiyle birlikte yine bir romantik komedi yapımında buluştu ve büyük de ilgi gördü. Sosyal medyada yoğun bir etkileşim dalgası oluşturan dizi, sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük destek gördü. Ancak sosyal medyadaki bu büyük etkileşim dalgasının reytinglere etkisi olmadığından yapımın ömrü uzun olmadı.

2 Ekim Cuma 2020 tarihinde Bay Yanlış dizisi, geride gözü yaşlı milyonlarca hayranını bırakarak 14. bölümü ile birlikte final yaptı. Dizinin ekran macerası Türkiye’de bitti ama dünya çapında yeni başladı. Birçok ülke televizyonu Bay Yanlış dizisini yayınlamak için satın alma anlaşmaları yaptı. Bir başka gelişme daha yaşandı. Dizi iddialı bir ödülün adayları arasında bulunuyor.
Güney Amerika ülkelerinde Türk dizileri büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bay Yanlış da Latin Amerika bölgesinin en prestijli ödüllerinden birisi olarak görülen Produ Ödülleri’ne aday olarak önemli bir başarı kazandı.

Dizi 3 dalda yarışacak. Bu kategoriler şöyle:

Bay Yanlış – En İyi Pembe Dizi

Can Yaman – En İyi Erkek Oyuncu

Özge Gürel – En İyi Kadın Oyuncu

3 Aralık 2020 tarihinde ABD’nin Miami kentinde düzenlenecek olan ödül töreninden mutlu haberler bekleniyor. Adaylar ödül törenine internet üzerinden bağlanacaklar.