Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Benim Adım Melek’in Halil’i Kutsi, dizi yokken boş durmuyor!

Benim Adım Melek’in Halil’i Kutsi, dizi yokken boş durmuyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında ilk sezonu ile büyük beğeni toplayan Benim Adım Melek dizisinde başrollerde Nehir Erdoğan ile Kutsi bulunuyor. İki ünlü ismin uyumu ve enerjileri de dizinin sevilmesini sağlayan önemli etkenlerden birisiydi.

Kutsi, yaz aylarında ise müzik kariyerini devam ettiriyor. Dizinin çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanması beklenirken, Kutsi gençlerle youtube üzerinden buluştu.

Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı YouTube kanalında yayınlanan konserde sahneye çıkan ünlü oyuncu, “Bambaşka” isimli şarkısıyla konsere başladı ve sonrasında da önemli bir çağrıda bulundu.

İşte, Kutsi’nin konserde yaptığı açıklama: “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yeditepe Konserleri adı altında değerli evlerinizde sizlerin gülümsemesine sebep olduysak ben ve değerli orkestra arkadaşlarım çok mutlu oluruz. Olduk da… Burada sıcacık bir ortam vardı, gönlümüzden ve ruhumuzdan geçen şarkıları sizlerle ekran başında paylaşmaya çalıştık.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye bir kez daha teşekkür ediyorum. Sanata ve sanatçıya vermiş olduğu değerden dolayı bir kez daha sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Herkes kendine çok iyi baksın, mutlu günler sizinle olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Yüzünüzdeki gülümseme hiç eksik olmasın.”

Benim Adım Melek'in Halil'i Kutsi, dizi yokken boş durmuyor! 7