Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 19. bölüm ilk fragman yayınlandı! Aslı Bekiroğlu için senaryo değiştirildi!

Benim Tatlı Yalanım 19. bölüm ilk fragman yayınlandı! Aslı Bekiroğlu için senaryo değiştirildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisinin 19. yeni bölümü 26 Ekim Cumartesi günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Aslı Bekiroğlu, Furkan Andıç ve Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı dizinin 19. bölümün ilk sahne yayınlandı.

19.bölümden yayınlanan ilk sahnede Suna ve Nejat arasındaki bir bölüm yayınlandı. Nejat ve Suna sözlendi. ormanlık bir alana giden ikili, geceyi de burada geçirmeyi planlıyor…Aralarındaki romantik konuşmalar ve babasından isteyeceğini söylemesi dikkat çekiyor. Orman içindeki eve giden Suna ve Nejat, burada keyifli anlar yaşıyor. Videodan 19.bölümden ilk sahneyi izleyebilirsiniz.

Gerçek yaşamında da dizinden problem yaşayan Aslı Bekiroğlu’na senaryoda da değişiklik yapılarak sakatlık sahneleri yazıldı. Koltuk değnekleri veya tekerlekli sandalye ile sahnelerde yer alan Aslı Bekiroğlu, aslında rol yapmıyor.Gerçek hayatta da aynı şekilde davranmak zorunda. Önceki hafta diziden operasyon geçiren oyuncu, bir süredir fizik tedaviye gitmekte ama bu durumunu daha süreceği de görülüyor.

Peki 18.bölümde neler olmuştu? Detaylar şöyle:

Kayra, Suna’yı affetmiş, Nejat’ın Aylin’le olan boşanma davasına sadece günler kalmıştır. Nejat, boşandıktan sonra Suna’ya sürpriz bir teklif yapmayı tasarlamaktadır.

Nejat, hayatını yola koymaya çalışırken, “sahte anne” olayının yankıları devam eder. Nejat ve Serkan, çıkan haberlere bir açıklama getirmek için basın toplantısı düzenleyeceklerdir. Bu toplantıya katılan davetsiz bir misafir, dikkatlerin Suna’nın üzerine çekilmesini sağlar.

Oyuncular:

Nejat: Furkan Palalı
Suna: Aslı Bekiroğlu
Kayra: Lavinya Ünlüer
Şevket: Ahmet Saraçoğlu
Hande: Gonca Sarıyıldız
Saniye: Aslı İnandık
Rafet: Sadi Celil Cengiz
Serkan: Ali Yoğurtcuoğlu
Burcu: Seda Türkmen
Hayri: Cem Zeynel Kılıç