Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral, yakında reklamlarda… Fahriye Evcen’in tahtına oturdu!

Bensu Soral, yakında reklamlarda… Fahriye Evcen’in tahtına oturdu!

tarafından zk zk

Geçtiğimiz yıl marka yüzü olarak Fahriye Evcen ile anlaşan Koton markası bu yıl Bensu Soral ile çalışıyor.

Markanın yeni yüzü olan Bensu Soral, çalışmalarına başladı.

Koton’un yeni sezondaki sloganı ise “Koton’a Sor Al, Bensu’ya Sor Al!” olarak belirlendi.

Koton 2019 İlkbahar-Yaz sezonu itibarıyla kampanyalarına yeni marka yüzü Bensu Soral ile devam ediyor. 13 Mart itibarıyla başlayan reklam kampanyasında sezonun trendi pantolon tasarımları için Koton’a Sor Al, Bensu’ya Sor Al mesajı veriliyor.

Bensu Soral, yakında reklamlarda... Fahriye Evcen'in tahtına oturdu! 8

Koton, yeni marka yüzü Bensu Soral’ın yer aldığı İlkbahar-Yaz sezonu kampanyasıyla sezona iddialı bir giriş yapıyor. Koton’un yeni sezon pantolon ve bluz modellerinin tanıtımı için kameralar karşısına geçen Bensu Soral, sezon trendlerinin ip uçlarını veriyor.

13 Mart itibarıyla ekranlara gelmeye başlayan kampanyada Koton, Bensu Soral ile ‘Pantolon nasıl giyilir?’ sorusunun yanıtını veriyor. Reklam filminde yeni sezonun kilit parçaları; ‘Kesim önemli, yakışanı bul. Kombin önemli, kemerle cool. Paçalar bilekte, mini topuk trendde! Pantolon bolsa, yakışır yelekle… Pantolonda havuç kesim, belleri yukarı çekeceğiz kesin. Kısa paça ispanyolla, uzayan bacaklarla… Kendine güven her adımda! Moda Koton’da!’ sözlerine sahip yüksek ritimli jenerik müziğiyle anlatılıyor.

Bensu Soral, yakında reklamlarda... Fahriye Evcen'in tahtına oturdu! 9

Bensu Soral’ın enerjisiyle yeni sezonun nabzını yükselten kampanyayla alışveriş severlere ‘Sezonun en moda pantolonları Koton’da…Koton’a Sor al, Bensu’ya Sor al’ mesajı veriliyor.

Yönetmen koltuğunda Çağatay Kaya’nın oturduğu kampanya filmi TBWA imzası taşıyor.