Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ile ilgili Atiye dizisindeki tesadüfü sosyal medya paylaşımı ortaya çıkardı!

Beren Saat ile ilgili Atiye dizisindeki tesadüfü sosyal medya paylaşımı ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay Netflix’in Orjinal Türk dizisi olan Atiye’nin 2. sezonu 10 Eylül’de yayınlanmıştı. Şimdilerde pek çok kişinin merakla beklediği diziyi milyonlarca kişi izlemeye başladı. Hatta çoktan bitirip 3. sezonu beklemeye başlayanlar da çoğunlukta.

Dizi Türkiye dışında farklı ülkelerde de The Gift adıyla yayında. Beren Saat ile birlikte Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger de dizinin oyuncuları arasında. Bilindiği gibi dizi, ilk sezonuyla Aralık ayında izleyici ile buluşmuştu.

Atiye’nin 3. sezon çekimleri ise bir süre önce başladı ancak bir kaç hafta ara verildi. Eylül sonunda yeniden sete çıkılması bekleniyor. Bu arada sosyal medyadan Atiye’nin beğenilmesi ve aldığı güzel yorumlar için Beren Saat, geçtiğimiz günlerde bir teşekkür de yayınlamıştı.

Uzun süredir ekranlarda olmasa da fantastik bir hikayenin kahramanı olarak Atiye dizisinde izleyici karşısına çıkan Beren Saat’in son yaptığı paylaşım ise sevimli bir tesadüfü ortaya çıkardı. 2. sezonu izleyenler bilir, Beren Saat’in oynadığı Atiye hamile ve onun paralel evrende 8-9 yaşlarında olan kızı, ona sürekli yol gösteriyor.

İşte Atiye’nin henüz doğmamış olan o kızını dizide canlandıran küçük oyuncunun isminin de Beren olduğu ortaya çıktı. Beren Şenol ile bir fotoğraflarını paylaşan oyuncu, küçük Beren’in kendisini çok özlediği sözlerine “Ben de seni özledim Berencim” notuyla yanıt veriyor.

Küçük Beren’in gözlerinin de Beren Saat’e çok benzediği de görülüyor…

İşte iki Beren’in sevgi dolu anları…

Beren Saat ile ilgili Atiye dizisindeki tesadüfü sosyal medya paylaşımı ortaya çıkardı! 7