Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, hafta sonu mangal partisinde dostlarıyla buluştu

Demet Özdemir, hafta sonu mangal partisinde dostlarıyla buluştu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisinin ardından şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle gündemde olan Demet Özdemir, yeni sezon öncesinde arkadaşlarıyla buluşup eğlenceli vakit geçirdi. Covid 19 ortamında rahat davranması ve maskesiz olması ise dikkat çekti.

Oyuncu, tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakteriyle başarılı bir grafik çizmeye devam ediyor. Yeni sezon tanıtımının yayınlanmasıyla birlikte çekimleri de başlayan dizinin henüz yayın tarihi belli değil. Ancak Eylül sonunda ekranda olması bekleniyor.

İbrahim Çelikkol ile birlikte kamera karşısına geçen Demet Özdemir, çekimler öncesinde Pazar günü dostları ile buluştuğu bir mangal partisinde ortaya çıktı. Oyuncu, kendi sosyal medyasından yaptığı paylaşımlarda meslektaşları İsmail Ege Şaşmaz ile sevgilisi Hande Ünal’ın da bulunduğu partideki keyifli anları takipçileriyle paylaştı.

Yaz sezonunda Bodrum’da arkadaşlarıyla bol bol tatil yapan ve dinlenen Demet Özdemir, aynı zamanda ailesiyle de vakit geçirdikten sonra İstanbul’a dönmüştü. Oyuncu, yeni sezon öncesi enerji toplamaya devam ediyor.

İşte Demet Özdemir’in son paylaşımlar:

blank

blank

blank

blank