Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel paylaştı, Kerem Bürsin bayıldı! Instagram’da dikkat çeken etkileşim…

Hande Erçel paylaştı, Kerem Bürsin bayıldı! Instagram’da dikkat çeken etkileşim…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile gündemde olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, haklarında çıkan aşk dedikodularına karşın iyi anlaştıklarını sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman gösteriyorlar. Ekranda çok beğenilen bir uyum yakalayan ikili, Sen Çal Kapımı dizisinin başarısıyla birlikte konuşulmaya ve sürekli gündemde kalmaya da devam ediyorlar.

İkilinin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar da herkesin beğenisini kazanıyor. Kimi zaman birbirleriyle esprili atışmalar yapan, kimi zaman iddialara giren oyuncular, kamera arkasında da iyi dost olduklarını göstermekteler. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başarılı performanslarıyla, dizi yeni sezonda da yoluna devam ediyor.

Romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı dizisinin akıbetini izleyenler merak ederken, Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in instagram’daki son etkileşimleri ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. Hande Erçel’in üzerindeki pembe elbisesi ve ilginç çizmeleriyle verdiği pozu, Kerem Bürsin de beğendi.

Erçel, paylaşımına Sen Çal Kapımı dizisinde oynadığı Eda adını not düşerek bir de çiçek emojisi yerleştirdi. Kerem Bürsin de beğenisini dile getiren bir yorumla karşılık verdi. Hande Erçel, rol arkadaşının bu yorumunu görmezden gelmedi ve ona hortum emojisi ile yanıt verdi.

Hande Erçel’in paylaşımına bir gün içinde 2 milyon 390 bine yakın beğeni ve 32 binden fazla yorum yapıldı.

İşte o paylaşım:

blank

blank