Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu!

Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, ikinci oğlu Han’ı Mart ayında dünyaya getirmişti. Oyuncu, eşi Halit Ergenç ve çocuklarıyla birlikte tatile çıktı. Bergüzar Korel, tatilde bikinili fotoğraflarını çekmek için büyük çaba sarf eden magazin gazetecilerini bu sefer instagram hesabından bikinili pozlarını yayınlayarak şaşırttı.

Ünlü oyuncu, doğum kilolarından hiç çekinmeden, bikinisini giydi ve teknede pozlarını verdi, instagram hesabından da yayınladı. Bergüzar Korel’in bu cesareti ve magazin haberlerine benzer başlıklarla sunması ünlü isimlerin çok hoşuna gitti. Birçok ünlü isim Bergüzar Korel’in bu mesajına yorum bıraktı ve çok iyi bir şey yaptığını belirten ifadeler kullandı.

Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 19

Bergüzar Korel, ayrıca twitter ortamında da bir anda Türkiye gündemine girdi. Ünlü oyuncu, bu hareketi ile sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi.

Demet Özdemir, Hazal Kaya, Doğa Rutkay ve Ecem Erkek ünlü oyuncunun bikinili hallerini instagram hesabından paylaştı. Hazal Kaya, “Bergüzar çok güzelsin, helal” diye yazdı.

Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 20

Demet Özdemir ise “Çok kalp” diye mesaj bıraktı.

Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 21

Doğa Rutkay da instagram hesabından paylaşımda bulundu ve şöyle yazdı: “Canım kız, güzel kadın, süper anne.”

Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 22

Güldür Güldür Show’un Naime’si Ecem Erkek de fotoğrafı instagram hesabından yayınladı.

Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 23

Ünlü isimler bu paylaşıma adeta yorum yağdırdı.

İşte Bergüzar Korel’in paylaşımına gelen ünlülerin yorumları…

Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 24 Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 25 Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 26 Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 27 Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 28 Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 29 Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 30 Bergüzar Korel, öyle bir şey yaptı ki ünlüler yorum yağmuruna tuttu! 31