Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay, Savaşçı dizisini özleyenlerin yüreklerine su serpti!

Berk Oktay, Savaşçı dizisini özleyenlerin yüreklerine su serpti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Savaşçı’ya ne olduğu sorusu soruluyordu. Neden işlerin uzadığı konusu da merak ediliyordu… Diziyle ilgili yeni gelişen bir durum konunun açıklığa kavuşmasını sağladı.

Kağan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay ile yapımcı firmanın anlaşmayı yeni yaptığı ortaya çıktı. Yani dizinin sürüncemede kalmasının sebebi biten anlaşmanın yenilenmesi aşaması olarak düşünülüyor… Berk Oktay, dizinin yeni sezonu için yapımcı firma ile anlaştı ve sonrasında da instagram hesabından yaptığı paylaşım ile mesaj verdi…

Berk Oktay, geçtiğimiz ay da yaptığı açıklamada bir sorun olmadığını söylemişti. Ancak birçok dizinin çekimleri başladı ve bazıları da ekrana gelmeye başladı. Savaşçı dizisinin 5. sezonunun olacağı biliniyordu. Ancak bu gecikme nedeniyle izleyiciler bir ara şüpheye düştü.

Berk Oktay, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı ile tüm bu şüpheleri giderdi ve dizinin ekrana döneceği müjdesini verdi…

Özleştik mi? Ben yeşilleri özledim…
⚔️????????⚔️ #kılıçtimi #savaşçı

Berk Oktay, Savaşçı dizisini özleyenlerin yüreklerine su serpti! 8

Hatırlanacağı gibi ünlü oyuncu dizinin ilk iki sezonunda birlikte yer aldığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşamaya da geçtiğimiz ay başladı..

Ünlü çift şimdilerde sosyal medyada romantik pozları ile gündem olmaya devam ediyor.

Berk Oktay, Savaşçı dizisini özleyenlerin yüreklerine su serpti! 9