Ana sayfa Kim Kimdir? Berker Güven kimdir? Zalim İstanbul Nedim, Vatanım Sensin Aleksi…

Berker Güven kimdir? Zalim İstanbul Nedim, Vatanım Sensin Aleksi…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berker Güven Kimdir? Nerede ve ne zaman doğdu? Hangi yapımlarda rol aldı? Bu yazıda başarılı oyuncu hakkında farklı detaylar bulacaksınız. Berker Güven 7 Temmuz 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. stanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Berker Güven, adını ilk olarak Tiyatro sahnesinde duyurmuştur. Bir Tiyatro’da sahnelenen “Yen” adlı oyunda yardımcı erkek oyuncu rolünde yer alan Berker Güven, bu rolü ile ödül almıştır. 2017 yılında Çağan Irmak’ın büyük olay yaratan Babam filminde Arif olarak ilk kez izleyici karşısına geçti. Çok da başarılı performans sergiledi.

Asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisiyle yaptı. Aleksi karakteriyle diziye 2. sezonundan giriş yapan Berker Güven, başarılı bir performans sergiledi.

Berker Güven daha sonra Kanal D’nin Zalim İstanbul dizisinde Nedim Karaçay karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Oyunculuğunu geliştirdiğini herkese ispat etti.Sosyal medyada onu yeni yeni keşfedenler var ama hayran kitlesi de hızlı bir şekilde artış sergiliyor.

Instagram’da bu hesapta paylaşımlar yapmaktadır… @berkerguvenn . Profilinde instagram sayfasının profesyonel olarak sosyal medya ekibi tarafından hazırlandığını belirtiyor.

Berker Güven farklı bir kişiliğe sahip. Sorunlara çözüm bulmasını bilen birisi. İtalya tatilinde parası bitince bir sokak çalgıcısı ile anlaşıp Duomo Meydanı’nda 3 saat boyunca şarkı söyleyip 100 Euro kazanıp ülkeye dönebilecek kadar da cesur… Güven, bu yaşadıklarını çok acayip bir deneyim olarak tarif ediyor.

Oyunculuk, hayatı duygularıyla yaşamayı ona sağladığı için çok motive edici. İnsanların da en çok duygusal ve duyarlı olmasına ihtiyaç bulunduğunu belirten bir yanı da var.

Berker Güven kimdir? Zalim İstanbul Nedim, Vatanım Sensin Aleksi... 7

“Çok acımasızlaştık. Herkes kendi menfaatlerini düşünür oldu. Bazı kavramların anlamları bence insanlar için çok değişti. Sevgi, aşk, mutluluk, değer, maneviyat…”

Berker Güven bu sözleriyle hayat görüşünü de anlatmış oluyor. Oyunculuğun bu kavramları kaybetmemek ve yaşatmak adına kendisine bir fırsat sunduğunu düşünüyor başarılı oyuncu…