Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berrak Tüzünataç’tan burs alan gencin başına gelen de önemli bir ders!

Berrak Tüzünataç’tan burs alan gencin başına gelen de önemli bir ders!

tarafından ker_def
Berrak Tüzünataç’ın burs verdiği genç konuştu, neden engellediğini anlattı!

Birkaç gündür magazin gündeminde yer alan Berrak Tüzünataç’ın burs verdiği gence son ödemesini yolladıktan sonra sosyal medyadan güzel oyuncuyu engellemesi konusuydu.

Genç öğrenci, sessizliğini bozarak “Sevgilim Berrak’la mesajlarımı görüp engellemiş, ben yapmadım” dedi.

Berrak Tüzünataç’ı kendisine burs verdiğini iddia eden bir genç, sosyal medyadan bir video paylaşarak “Berrak Tüzünataç’ı ben engellemedim. Sevgilim mesajları görerek engellemiş. Aramızdaki mesajlaşmalar sadece bursla alakalıydı ama sevgilim kıskanmış. Tüzünataç’tan özür dilerim.” dedi.

Berrak Tüzünataç'tan burs alan gencin başına gelen de önemli bir ders! 8

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir ise ‘insandan gelene’ şaşırmamak gerektiğine vurgu yaptı.

“İnsandan gelen şeylere şaşırmayacak kadar uzun zaman geçirdim medyada. Yine de Tüzünataç için övgü cümleleri kurmak istiyorum. Bir, bu yardımını asla bir PR malzemesi olarak kullanmadı. İki, böyle bir vefasızlık yaşamış olsa bile, kendisine bu haksızlığı yapan insanın kimliğini gizli tutma özenini gösterdi. Daha genç Berrak Tüzünataç, büyüdükçe insandan gelene şaşırmamayı da öğrenecek…

Berrak Tüzünataç'tan burs alan gencin başına gelen de önemli bir ders! 9

Bu arada bursu alan genç de konuştu ve “Ben değil, kıskanan sevgilim engelledi” diye açıklama yaptı. Güvensizlikten birilerinin sosyal medya şifrelerine sahip olan, yardım edenleri bile engelleyen sevgililer dönemindeyiz. Yani başlık geçerli, insandan gelene şaşırmamak gerek.”