Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisi hayranları Kanal D’ye isyan ediyor!

Çocuklar Duymasın dizisi hayranları Kanal D’ye isyan ediyor!

tarafından ker_def
Geçtiğimiz sezon Tutku karakteri sayesinde reytingini artıran Çocuklar Duymasın, adeta ipten dönmüştü.

Dizinin iyi performans sergilemesinin ardından Kanal D, yeni sezonda da yayınlama kararı almıştı.

15 Ağustos Çarşamba günü yeni sezonun ilk bölümü yayınlanacak. Ancak Çocuklar Duymasın dizisinin hayranları büyük isyanda.

Dizi geçtiğimiz sezon Pazar akşamları ekrana geliyordu ve bu durum izleyiciyi çok memnun ediyordu.

Ancak Kanal D, yeni sezonda diziyi Çarşamba günlerine aldı. Normal sezon dizileri başladığı zaman ciddi bir tehlike var. Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul ve Nefes Nefese dizileriyle rekabet etmek Çocuklar Duymasın’a ağır gelecektir.

Milliyet Blog yazarlarından Sibel Yılmaz, dizi takipçilerinin sosyal medyadaki yorumları üzerinden gün değişikliğinin pek de iyi olmadığı değerlendirmesini yapmakta.

Kanal D’ye isyan eden dizi takipçileri, gün değişikliği yapılmasını istiyor. İşte Sibel Yılmaz’ın yazısındaki detaylar:

Çocuklar Duymasın dizisi hayranları Kanal D'ye isyan ediyor! 7

“Dizinin kemik izleyicisi yayın gününün Çarşamba’ya alınmasından hiç hoşnut olmadığını belirtiyor. Çünkü Çarşamba günleri kafa kafaya mücadele eden Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’un çok izlendiği bu yüzden reytinglerin çok düşeceği görüşündeler. Hal böyle olunca Çarşamba günleri yayınlanacak dizinin reyting canavarına kurban gideceğini bir kaç hafta sonra belki de yayından kalkacağını belirtiyorlar. Yayın gününün yine Pazar’a alınmasını isteyenler çoğunlukta.

Yorumlara bakıldığında haklılık payları yok değil. Diğer iki yapım evet çok izleniyor. Çarşamba günleri izleyiciyi ekrana kilitlemiş durumdalar. Fakat bana göre izleyici ön yargılı davranmakta acele ediyor. Dizi sezona erken başladığı için hafta içine alındığını sezon tamamen başlayınca yayın gününün değişeceğini düşünüyorum.

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Çünkü yaz aylarında hafta sonu herkes dışarıda Tv izleme oranı düşük. Asıl yaz bitmeden başlayacağından kendi yayın gününde yayınlanırsa izlenme oranı düşer düşüncesindeyim. Kanal yönetimi ve yapım ekibi bu ayrıntıyı düşünerek yayın gününü değiştirmiş olabilir.

Neyse, tabi benim düşüncem de tahmin nihayetinde. Haklılık payı olup olmadığını sezon başlayıp taşlar yerine oturduğunda göreceğiz.”