Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir final kararı daha geldi! Fox TV’nin yeni dizisi veda ediyor!

Bir final kararı daha geldi! Fox TV’nin yeni dizisi veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında birbiri ardına final kararları veriliyor. Kanal yönetiminin yeni stratejisi düşük reyting alan yapımları hemen yayından kaldırmak ve hazır olan bir başka projeyi ekrana sürmek şeklinde. Bu strateji için de sezona 11 yeni dizi ile başlayan Fox TV, daha iki ay olmadan 3 dizisinin kaybetti.

Eylül ayı ile başlayan yeni sezonda ilk olarak Uzak Şehrin Masalı isimli yapımın düşük reytingleri nedeniyle final yapmasına karar veren Fox TV, ardından da Son Yaz için aynı kararı almak durumunda kaldı. Dizi hayranlarından büyük tepki çeken kanal yönetiminin yapımların kendilerini düzeltmesi için süre vermemesinin altında da elinde çok sayıda yapım olması neden oldu.

Uzak Şehrin Masalı yerine yayın hayatına başlayan Yalancılar ve Mumları dizisi de ne yazık ki beklentilerin altında kaldı ve final kararı bu yapım için de alındı. Dizinin 31 Ekim Pazar günü son kez izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Bir final kararı daha geldi! Fox TV'nin yeni dizisi veda ediyor! 7

Fox TV’de üst üste gelen bu final kararları nedeniyle izleyiciler tepki gösterirken, yeni yapımlar ise heyecanın artmasını sağlıyor. Cumartesi akşamları Son Yaz’ın yerine Elkızı dizisi başladı. Fena olmayan bir reyting elde eden dizinin ikinci bölüm sonuçları merakla bekleniyor.

Ayrıca Misafir isimli yeni dizi de 4 Kasım Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Elbet Bir Gün isimli yapımın da Kasım ayı itibari ile pazar akşamları izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Kanalın elinde ayrıca Mahkum isimi bir başka dizi daha var. Onu Tuna ve Seray Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin de çekimlerine başlandı.