Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisindeki bu ısrar nedir? İzleyici bas bas bağırıyor, kimse duymuyor!

Bir Litre Gözyaşı dizisindeki bu ısrar nedir? İzleyici bas bas bağırıyor, kimse duymuyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D’de dün akşam 4. bölümüyle ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı dizisine izleyiciler sosyal medyadan eleştiri yöneltiyor ama kimseye duyuramıyor!

Dizi aslında hikayesiyle beğeni topladı. Şimdiden belli bir izleyici kitlesine de sahip. Ancak reytingleriyle kanalın yüzünü güldüremiyor!

4. bölüm Total’de 2.88 reytingle 12., AB’de 2.98 ile 6. sırada yer alabildi.

Diziyi yapılan en büyük eleştiri, Cihan’ın hala ısrarla gerçekleri öğrenmesinin önüne geçilmesi.

Hatta bu anlamda Sanem Çelik’in oynadığı Figen karakteri, gittikçe daha da izleyiciyi sinir eden bir noktaya doğru gidiyor.

Bir Litre Gözyaşı dizisindeki bu ısrar nedir? İzleyici bas bas bağırıyor, kimse duymuyor! 7

Tam Cihan’a anlatmak üzereyken, babasının da beyincik dejenerasyonu hastalığı olduğunu ve bunu öğrendikten sonra intihar ettiğini öğrendi.

Sonrasında da kızının başına aynı durumun gelmesi ihtimalini düşünerek söylememeye karar verdi.

İlk başta soğuk ve mesafeli tavrıyla Güzin bile, son bölümde çok daha aklı selim bir tavır takındı.

Figen, Cihan’ın hastalığını bilmediğini söyleyince, Güzin bu duruma itiraz etti. Figen, babasının başına gelenleri hatırlattığında ise Güzin, babasının zayıf karakterli olduğunu, Cihan’ın güçlü bir kişi olduğunu, üstelik artık reşit olduğunu hatırlatıp, hastalığını bilmeye hakkı olduğunu vurguladı.

Evde iyice ipler de gerilmeye başladı ve Figen, hem bildiği gerçekler hem de verdiği kararlar nedeniyle ağır bir yükün altına girdi. Üstelik kocası Muzaffer ile de gerildi.

Sonuç olarak tüm bu yaşananlar, Cihan’ın hastalığını bir türlü öğrenememesi izleyenleri kızdırıyor.

Kanal D’nin uzun süre reyting düşük olan diziyi ekranda tutmadığını bilen izleyiciler, 4 bölüm şans verdikleri dizide artık bir şeylerin değişmesini umuyor.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, Mahir’in bile bildiği hastalığı Cihan’ın artık öğrenmesi ve bununla mücadele etme hikayesinin daha güçlü bir duruşla sergilenmesini bekliyor.

Bakın izleyenlerden gelen mesajlardan bazıları şöyle: