Ana sayfa Dizi İzle Kızım 7. Bölüm Fragmanı İzle

Kızım 7. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kızım dizisinin 7. bölümü 2 Kasım Cuma günü tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak. Videodan 7. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz…

TV8’de yayınlanan Kızım dizisinin yeni bölümü 2 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek. Dizinin 7. bölüm tanıtımında, Öykü’nün doktorla konuşması çok şaşırttı. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Candan ile hastaneye giden Öykü, hastalığını farkeden doktoru görünce kaçıyor. Ancak doktor Candan’ı görüp, Öykü’nün babasının telefonunu istiyor. Durumu farkeden Öykü, kendisini arayan doktorun babasına ulaşmasını engellemeye çalışacak.

Doktorun odasına giden ve ona babasına söylememesini, daha yeni tanıştıklarını anlatacak. Babasının hastalığını öğrenmesinden sonra kendisini terkedeceğini düşünen Öykü’nün bu hareketi karşısında doktor nasıl bir tavır sergileyecek büyük merak konusu.

Ancak böyle bir durumu, Öykü’nün babasına söylememesi, hayatın olağan akışına da fazlasıyla ters görünüyor.

Öykü ne yaparsa yapsın, hastalığının ebeveynleri tarafından bilinmesi gerekiyor.

Tanıtımın sonunda, doktorun Demir’i aradığı görülüyor.

Doktor, Öykü’nün sözlerine karşılık Demir’e gerçeği söyleyecek mi merakla bekleniyor ama söylememesi durumunda muhtemelen çokça eleştiri alacak izleyicilerden.

Artık Demir’in gerçeği öğrenmesi gerekiyor ve izleyici de o günü sabırsızlıkla bekliyor ama doktorun, ülkede sadece birkaç kişide görülen ve tıp literatürüne geçen vakayı hastanın babası ile paylaşmaması garip bir durum yaratacaktır.

Bunama hastalığı olan küçücük bir çocuğun tedavi görmesi ve sürekli göz önünde olması gerekirken, hiç bir doktorun onun sözlerine bakıp bunu babasından saklamayacağı da bir gerçek.

Öykü, bir tek kendisinin ve teyzesi sandığı kadının bildiği hastalığını saklamayı başardı ama artık herkesin öğrenmesinin de zamanı geldi!

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna SelenBaşrollerinde; Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız ‘ın yer aldığı Kızım dizisi Cuma günleri izleyicilerle tv8 ekranında buluşmakta. Serhat Teoman, Tugay Mercan , Sinem Ünsal ve Suna Selen’in de yer aldığı güçlü bir kadroya ve iyi bir hikayeye sahip. Dizinin yeni bölümüyle ilgili görüntüler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyle ilgili görüntüleri izleyebilirsiniz…

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisi tv8 ekranında izleyicilerle buluştu.

Genel Hikaye;

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü ’yle yaşamayı istememektedir. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.