Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek’in hayatı boyunca çözemediği büyük sorunu!

Hilal Altınbilek’in hayatı boyunca çözemediği büyük sorunu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, anı yaşayamadığını ve sürekli kendisini stres altında hissettiğini söyledi. Ünlü oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin youtube hesabında hayranlarının sorularını yanıtladı.

“Neyi değiştirmek isterdin?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Hilal Altınbilek, kendisinde rahatsız olduğu kaygılı ve stersli olma halini değiştirmeyi çok arzu ediyor.

Oyuncu, “Çok anı yaşayamıyorum. Çok kendimi huzurlu, çok fazla hissedemiyorum. Stres altındayım sürekli. Bunun nereden kaynaklandığını bulmak isterdim. Mutlu bir çocuk, mutlu bir insan olmak isterdim. Bunun kaynağı neyse hala bulamadım. Onu değiştirmek isterdim” diye konuştu.

“1970’li yıllarda yaşamak ister miydin?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Hilal Altınbilek, zaten 2 yıldır o yılları yaşadığını ifade etti.

Oyuncu, “Zaten yaşıyorum. Sadece duygular çok daha saf, temiz. Sevgiler çok daha masum” diyen oyuncu o dönemde insanların daha doğal olduğunu, bugünkü gibi sahte kimliklerle dolaşmadıklarını ifade etti.

Videodan izleyebilirsiniz: