Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci sözünü tuttu, Aslıhan Güner’i mest etti!

İsmail Demirci sözünü tuttu, Aslıhan Güner’i mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kuzey Yıldızı dizisinde başrolde yer alan İsmail Demirci ile Aslıhan Güner’in ne kadar iyi anlaştıkları hem dizi sahnelerinde hem de sosyal medya paylaşımlarında dikkat çekiyor. Dizide birbirlerini tamamlayan Yıldız ve Kuzey karakterleri ile büyük beğeni toplayan ikili, zaman zaman da sosyal medyada etkileşim halinde bulunuyor.

Ordu’da yapılan dizinin çekimlerinin Mart ayının ortalarında durdurulmasının ardından oyuncular evlerine çekilmişti. Dizi ekibi koronavirüsten korunmak amacıyla evlerinde kendilerini karantinaya aldı. İsmail Demirci, evinin bahçesinde dans ettiği anın fotoğrafını yayınladı. Aslıhan Güner de partnerine mesaj yazarak sözünü tuttuğu için mutlu olduğu belirtti.

İsmail Demirci sözünü tuttu, Aslıhan Güner'i mest etti! 8

Aslıhan Güner, “Helal olsun sözünde duran koca yürekli adam” diye not bıraktı.

İsmail Demirci de “Biz bi söz verdik mi tutarız Patroniçe” diye yanıt verdi.

İsmail Demirci sözünü tuttu, Aslıhan Güner'i mest etti! 9

İkilinin bu etkileşimi takipçilerinin de bir hayli hoşuna gitti. İki ünlü ismin dizide sergilediği başarılı performans kariyerleri açısından önemli bir fırsat. Hem İsmail Demirci hem de Aslıhan Güner, adeta aradıkları rolü Kuzey Yıldızı dizisinde buldu.İkili, şimdilerde bu dize sayesinde popülerliklerini daha da fazla artırmış durumda.