Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir setinde Demet Özdemir’e sürpriz çiçekler

Doğduğun Ev Kaderindir setinde Demet Özdemir’e sürpriz çiçekler

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri bir kaç gün önce başladı. Dizinin geçtiğimiz sezondan bir kaç bölüm stok çekimi olduğu için geç bir başlangıç yapıldı. Ancak oyuncular, tatil sonrasında enerjilerini toplamış bir şekilde yeniden sette buluştular. Demet Özdemir, ilk çekim gününden bazı kareleri instagram sayfasından paylaşarak takipçilerini de mutlu etti.

İbrahim Çelikkol ile başrolünü oynadığı dizideki karakteri Zeynep ile hayranlarının gönlünü bir kez daha çalan oyuncu, Erkenci Kuş dizisinin ardından dram dizisinde de başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Yeni sezon tanıtımının kısa bir süre önce yayınlandığı dizi için heyecan da dorukta.

Yeni sezonda daha çok İbrahim Çelikkol’un oynadığı Mehdi karakteri üzerinden hikayelerin yer alacağı senarist Eylem Canpolat tarafından ifade ediliyor. Bu sezon Mehdi’nin gözünden olaylara bakacak ve onun geçmişine inecek dizi. Bu arada Demet Özdemir’in oynadığı Zeynep de avukat cübbesini giyecek.

Oyuncu, yeni sezona hayli heyecanlı bir başlangıç yaptı. Zira ilk çekim gününde gelen çiçekler onu adeta havalara uçurdu. Bu çiçeklerden ilki annesi Ayşen Yener ve ablası Derya Özdemir’den geldi. “Zeynep ve Mehdi aşkını özledik. Hayırlı uğurlu olsun, güzel sezonlar abla ve anne” notu düşülmüştü.

Bir diğer çiçek ise Özdemir’in abisi Volkan Özdemir’den geldi. Demet Özdemir, bu fotoğraflarla o kadar çok mutlu oldu ki takipçileriyle de paylaştı.

İşte o paylaşımlar…

Doğduğun Ev Kaderindir setinde Demet Özdemir'e sürpriz çiçekler 10

Doğduğun Ev Kaderindir setinde Demet Özdemir'e sürpriz çiçekler 11

Bu arada oyuncu, ilk çekim gününden aşağıdaki kareyi de paylaştı. Bir ağlama sahnesinde güldüğünü aktaran notu da düştü. İşte o paylaşım…

Doğduğun Ev Kaderindir setinde Demet Özdemir'e sürpriz çiçekler 12

Oyuncu, yine ilk çekim gününden İbrahim Çelikkol’un bir fotoğrafını da kendi sayfasında böyle paylaştı…

Doğduğun Ev Kaderindir setinde Demet Özdemir'e sürpriz çiçekler 13