Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisinden sonra Nilay Deniz, iddialı dizinin kadrosuna katıldı

Çatı Katı Aşk dizisinden sonra Nilay Deniz, iddialı dizinin kadrosuna katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz dizisi olarak başlayan Çatı Katı Aşk, sezonda reytingleri isteneni vermeyince final yapmıştı. Ekim ayının sonunda 16. bölümüyle veda eden dizinin ardından, başrolde yer alan Nilay Deniz’in yeni bir dizi ile ekrana döneceği öğrenildi. Başarılı oyuncu bu kez Show TV için hazırlanan iddialı dizinin kadrosunda.

Ateşböceği ve Kalk Gidelim dizilerinin ardından Çatı Katı Aşk isimli romantik komedide oynayan Nilay Deniz, bu kez bir dram dizisinde rol alacak. Nilay Deniz’in Kırmızı Kamyon dizisine katıldığını Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu.

10. Ev Yapım şirketinin Show TV için hazırlıklarını sürdürdüğü dizinin başrolünde Görkem Sevindik ve Ushan Çakır rol alıyor. Merakla beklenen ve itfaiyecilerin hayatını anlatacak ilk yerli yapım olan Kırmızı Kamyon’da Nilay Deniz’in Yonca isimli bir karaktere hayat vereceği ifade ediliyor.

Bua arada kahraman itfaiyecilerin etkileyici hikayelerini seyirciyle buluşturacak olan ‘Kırmızı Kamyon’un teaser afişi kısa bir süre önce yayınlanmıştı.

Görkem Sevindik, Ushan Çakır’ın yanı sıra Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu gibi isimlerin buluştuğu ‘Kırmızı Kamyon’un merakla beklenen ilk teaser afişini aşağıda görebilirsiniz…

Çatı Katı Aşk dizisinden sonra Nilay Deniz, iddialı dizinin kadrosuna katıldı 7

Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan ‘Kırmızı Kamyon’, izleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek.

‘Kırmızı Kamyon’un senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminden çıkarken, yönetmen koltuğunda ise Osman Kaya oturuyor. Kahraman itfaiyecilerin hayatlarında yaşadıkları sevinçlerini, üzüntülerini, başarıları ve hayal kırıklıklarını birçok farklı duyguyla iç içe anlatacak ‘Kırmızı Kamyon’ çok yakında Show TV’de ekran yolculuğuna başlayacak.