Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Develi, Akıncı setinden ilk kez paylaştı ve anlamlı bir mesaj verdi!

Büşra Develi, Akıncı setinden ilk kez paylaştı ve anlamlı bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Akıncı dizisi 2020-2021 sezonuna hazırlanıyor. Şimdiye kadar yapım hakkında fazla bir detay ortaya çıkmadı. Ancak tüm ekibin Ağustos ayından bu yana yoğun bir çalışma yaptığı biliniyor…Yani dizi derinden ama çok güçlü bir şekilde gelmeye hazırlanıyor…

Büşra Develi, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de birlikte rol aldığı Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmakta. Atv’de yayınlanacak olan Akıncı dizisi bir kahramanlık öyküsü…

Fi ve Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli yapımlardan sonra uzun süre dinlenmeyi tercih eden oyuncu, 2 yıllık aranın ardından yeniden hayranları ile buluşacak olmanın heyecanı içinde.

Setten bir paylaşım yapan Develi, gecenin ikisinde bile çalıştıklarını gösterdi. Ancak oyuncunun paylaşımındaki gülümsemesi, sette ne kadar mutlu olduğunu, yorgunluğun her şeye değdiğini anlatıyordu.

Önceki gün röportajında açıklama yapan oyuncu, “Birazcık da uzun, rahat rahat çekiyoruz aslında. Zor bir iş” diyerek titiz bir hazırlık yapıldığına vurgu yapmıştı..

Takipçiler, “Kırmızı ruj bir insana ancak bu kadar yakışırdı” diye yorum bıraktı. Akıncı dizisi, izleyiciler tarafından da merakla bekleniyor. İşte sette büyük keyif yaşayan Büşra Develi’nin paylaşımı:

Büşra Develi, Akıncı setinden ilk kez paylaştı ve anlamlı bir mesaj verdi! 7

Türkiye’nin ilk kahraman markası olmak amacıyla yola çıkan Akıncı, kökleri Osmanlı tarihine uzanan ve İstanbul’u koruyan, modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu macerasını anlatacak.