Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Büşra Develi hayatın bir gerçeğini yeni fark etti!

Büşra Develi hayatın bir gerçeğini yeni fark etti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Büşra Develi, L’officel dergisinin Mayıs ayına hem özel pozlar verdi hem de özel açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu, hayatta her zaman zorlamanın iyi olmadığını anladığını ifade etti.

Büşra Develi, inatçı ve ısrarcı bir yapıya sahip. Bu durumdan da kendisi de şikayet ediyor. Develi, “İsteklerim konusunda hep çok ısrarcı biri oldum. Hep zorladım. Ama zamanla öğrendim ki zorlamak her zaman iyi bir seçenek değil. O yüzden ısrarcı olacağım veya olmayacağım durumları ayırt ediyorum artık. Zorlamamayı da öğrendim” diye konuştu.

Büşra Develi hayatın bir gerçeğini yeni fark etti! 8

İçinde yeşeren duygulardan vazgeçemeyeceğini anlatan oyuncu, ama yaşayarak bunları hafifletebiliyor. Tiyatro sahnelerinde yer alan Büşra Develi, koronavirüs sonrası tiyatroların nasıl olacağı konusundaki tartışmaya da katıldı. Seyircinin olmazsa olmaz niteliğinde bulunduğunu belirten oyuncu, dijital veya uzakta tiyatro gibi fikirleri gerçekçi bulmuyor.

Develi, şöyle konuştu: “Tiyatro seyiriciyle birebir olması gereken bir aktivite ve öyle de kalmalı bence. O yüzden dijital bir değişim ancak geçici olabilir gibi geliyor bana. Çevrimiçi aynı tadı vermesi mümkün değil, çünkü işin özü o değil.”

Büşra Develi hayatın bir gerçeğini yeni fark etti! 9