Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeniden buluşsa Adını Feriha Koydum’daki gibi olmaz!

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeniden buluşsa Adını Feriha Koydum’daki gibi olmaz!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yeniden buluşsa Adını Feriha Koydum'daki gibi olmaz! 7

Milliyet Blog’dan Abdurrahman Balcılar da Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya popülaretesinin peşine düştü ve ilginç bir yazı kaleme aldı:

Çağatay Ulusoy & Hazal Kaya Fırtınasına Çözüm Aranıyor! / Abdurrahman Balcılar

Gün yok ki Sosyal Medyada, Magazin Basınında, Instagramda, Twitter da Blog yazılarında Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya ile ilgili yazı çıkmasın.

Dünkü Milliyet Blog yazılarında Ece Er’in “Hazal Kaya – Çağatay Ulusoy Latin Amerika Ateşi 4 Kıtayı Sardı” başlığı altında bir yazı çıktı. Bu iki sanatçımızın 2011’de Show Tv’de gösterilen “Adını Feriha Koydum” dizisinde oynamaları ve aralarındaki Feriha – Emir aşkı izleyiciyi o kadar çok içine almış ki unutulmuyor. O günlerden bu yana 6 yıl geçmesine rağmen, bu sevgi Ülkemiz dışına taşmış, bütün dünyayı sarmıştır. Sevenleri çığ gibi artmıştır. İşte bu fanlar iki sanatçıyı tekrar bir arada görmek istemekte, tekrar yeni bir projede birlikte olmalarını istemekte, bunun için Twitter da WTT yapmaktadırlar. Bu saatlerde, Latin Amerika, Orta Amerika, Pakistan, Hindistan, Orta Doğu Ülkeleri, Sırbistan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan ve İspanya gibi bir çok ülkede müşterek Twitter düzenliyor, seslerini yapımcılara duyurmak istiyorlar.