Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun Yeşilçam dizisinde daha birçok bomba isim var!

Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun Yeşilçam dizisinde daha birçok bomba isim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yayın hayatına başladığından bu yana etkili ve ses getiren dizi projeleri ile dikkat çeken Blu TV, bu konuda özel bir yer edinmeye başladı. Sıfır Bir, Masum, Bozkır, Behzat Ç. Bartu Ben, Alef, Aynen Aynen, Yarım Kalan Aşklar ve Saygı dizileri bu platforma güç katan dizi projeleri olarak çok konuşuldu.

Blu TV’nin 2021 yılı sürprizlerinden birisi de Yeşilçam dizisi oldu. Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun başrolünde yer alacağı dizinin yönetmenliğini ise Çağan Irmak yapıyor.

Dizinin hazırlıkları için bir süredir çalışmalar devam ediyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre de okuma provalarına yarın başlanacak. Yeşilçam dizisinin kadrosuna yeni isimler de katılmaya devam ediyor. Aysel karakterini canlandırmak üzere Selin Kahraman ile anlaşma sağlandı.

Çağatay Ulusoy’un Semih ve Afra Saraçoğlu’nun da Tülin karakterlerini canlandıracakları dizide ayrıca Mine karakteri ile Selin Şekerci’yi de izleyeceksiniz.

Ayta Sözeri de Yeşilçam dizisinin kadrosunda yer alıyor ve Kuvvet isimli karakteri canlandıracak. Güngör Bayrak’ın da Belkis olarak izleyici karşısına çıkacağı belirtiliyor.

Senaryosunu Levent Cantek’in yazdığı Yeşilçam dizisinde kadro sadece bu isimlerden oluşmuyor. Birçok ünlü isim de yapımda yan karakterlere hayat verecek.

Nilüfer Açıkalın’ı Adviye olarak izleyeceksiniz. Bora Akkaş ise Hakan karakterine hayat verecek. Özgür Çevik, İzzet olarak izleyici karşısına çıkarken, Yetkin Dikinciler ise uzun bir aradan sonra setlere Reha karakteri ile dönüş yapacak.