Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisindeki Nalan, Masumlar Apartmanı’nındaki Gülben gibi!

Camdaki Kız dizisindeki Nalan, Masumlar Apartmanı’nındaki Gülben gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderndir, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda dizilerinin ardından bir Gülseren Budayıcıoğlu kaynaklı hikaye daha izleyici ile buluştu. Kanal D’de geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Camdaki Kız’dan bahsediyoruz. AB grubunda birincilik elde ederek ilk bölümü çok ilgi gören dizi hakkında çok olumlu yorumlar yapıldı.

Sosyal medyada çekimler ve zoom’lama efekti ile eleştiriler olsa da dizinin hikayesi ve oyunculuk performanslarına yönelik büyük övgüler vardı. OGM Pictures imzalı olan dizi, perşembe gibi zor bir günde yayın hayatına başladı ama başarılı bir yapım olduğu için ilk bölümden kendisini göstermeyi bildi.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da dizi hakkında önemli bir değerlendirme yazısı kaleme aldı. Koloğlu, Nalan karakteri ile Gülben karakterlerinin benzerliğine değindi.

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan, Masumlar Apartmanı’nda Merve Dizdar’ın başarıyla hayat verdiği Gülben’e benziyor… Bu düşüncesini köşesinde dillendiren Koloğlu, şöyle yazdı:

“Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından’ serisine bir dizi daha eklendi; ‘Camdaki Kız’. İzlerken ev ahalisi; “Nalan (Burcu Biricik) aynı Gülben (Merve Dizdar)” demeye başladı. Seyirci, ister istemez karşılaştırmaya ve olayları, “Bak bu dizisinde şöyle, burada böyle” diye yorumlamaya başlıyor.

Ve yine ortak özellik ‘özenli bir çekim’ ve ‘iyi kadrolar’. ‘Camdaki Kız’ için de aynı şey söyleyebilirim; kadro ilk bölüm ‘Biz işimizi iyi yapıyoruz’ intibası veriyor.”