Ana sayfa Güncel Haberler Can Yaman’ı yabancı hayranları daha çok sahipleniyor!

Can Yaman’ı yabancı hayranları daha çok sahipleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Can Yaman, Türkiye’de sevilen bir oyuncu olmasına rağmen, yurt dışındaki hayranlarının daha çok sahiplendiği her ortamda belli oldu. Oyuncunun yeni dizisi Bay Yanlış, Türkiye’den daha çok yurt dışında heyecan yarattı.

Özge Gürel ve Can Yaman ikilisi Dolunay dizisinde başarılı performans sergilemişti. Şimdi bu ikili Bay Yanlış dizisi ile yine gönülleri fethetmeye hazırlanıyor. Erkenci Kuş dizisiyle birlikte Can Yaman hayranlığı yurt dışında daha da büyüdü.

Yabancı hayranları Can Yaman’a sıkı sıkıya sahip çıkıyor. Ünlü oyuncunun hatalarının Türkiye’de konuşulduğu dönemde yabancı hayranları sosyal medya mesajları ile bunları umursamadıklarını belirten yorumlar yapmıştı.

Can Yaman, İspanya’da bir televizyon kanalında kadın hayranına ‘Arka odaya geçelim’ diyerek gaf yaptığında Türkiye’de ağır şekilde eleştirildi. Ancak yabancı hayranları bu gafının üzerinde bile durmadı…

Can Yaman, sosyal medyada ne zaman paylaşım yapsa özellikle de Latin Amerika ülkelerinde gündem oluyor. Ancak Can Yaman’ın Türk hayranlarının oyuncuyu bu kadar çok sahiplendiği gerçeği de sosyal medyadaki paylaşımlarla anlaşılıyor. Ünlü oyuncu, bugün instagram hesabından son halini paylaştı.

Can Yaman'ı yabancı hayranları daha çok sahipleniyor! 7

Türk hayranlarından daha büyük heyecan ve coşku ile paylaşımlar yapan yabancı hayranlar, Can Yaman’a birçok iltifat içerikli mesaj yazdı.

Can Yaman hayranlığının yurt dışında artarak devam ettiği de gözlemleniyor.