Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın yeni imajı yurt dışında büyük yankı buldu!

Can Yaman’ın yeni imajı yurt dışında büyük yankı buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dolunay dizisinin ardından Erkenci Kuş’un yurt dışında birçok ülkede yayınlanması Can Yaman’ın da popüler olmasını sağladı. Ünlü oyuncu ülkemizde hem libodo çıkışı hem de İspanya TV’sinde bir hayranına söylediği ‘arkaya geçelim’ sözü nedeniyle eleştirilse de yurt dışında hava bambaşka.

Askerliğini yaptıktan sonra yeniden saç ve sakallarını uzatarak eski imajına dönmeye çalışan Can Yaman, instagram hesabından yaptığı yeni paylaşım ile özellikle yurt dışındaki hayranlarını bir hayli etkiledi.

Yurt içinde Yaman’a olan ilginin çok yoğun olmadığını sosyal medyada hakkında yapılan yorumların azlığından görebilirsiniz. Ancak yabancı takipçilerinin ne kadar yoğun bir şekilde Yaman’dan bahsettiğinin örneklerini de yine sosyal medya platformlarında bulabilirsiniz.

Yaman’ın yeni imajının bir hayli beğenildi ve eski hallerine dönmesinin de takipçileri tarafından beklendiğini söyleyebiliriz. Instagram’da yeni imajını paylaşan Can Yaman’a 2 saat içinde 500 bin beğeni gelirken, 15 binin üzerinde de yorum yapıldı. Yaman’ın takipçisi sayısı ise 6 milyona çok yaklaştı.

Can Yaman'ın yeni imajı yurt dışında büyük yankı buldu! 7