Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere ne yaparsa yapsın, o dizideki karakterini unutturamıyor! Bugün bile izleyici isyanda!

Cansu Dere ne yaparsa yapsın, o dizideki karakterini unutturamıyor! Bugün bile izleyici isyanda!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü Oyuncu Cansu Dere, oynadığı dizinin karakteri üzerine yapışan isimlerden birisi!

Zira, öyle bir karaktere hayat verdi ki hem oynadığı dizi hem de karakteri, Türk televizyon tarihine adını yazdırıp çoktan fenomen dizi oldu bile!

Hangi dizi mi? Ezel’den söz ediyoruz tabii ki ve Cansu Dere’nin o dizide oynadığı Eyşan karakterinden.

Cansu Dere ne yaparsa yapsın, o dizideki karakterini unutturamıyor! Bugün bile izleyici isyanda! 11

2009 yılında ekrana gelen ve Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında yerini alan Ezel dizisindeki Eyşan karakteriyle izleyicinin hem sevdiği hem de hala ihanetine anlam veremediği bir isim oldu.

Show TV’de 2009 Eylül sezonunda başlayan ve daha sonra 2010’da atv’ye geçen, 2011 yılı Haziran ayında final yapan dizi, ne zaman konuşulsa, Eyşan’ın adı da geçiyor.

Malum diziye yön veren hikaye, sonradan Ezel adını alan ve sevdiği kadın Eyşan’dan intikam almaya yemin eden Ömer’in hikayesiydi.

Cansu Dere ne yaparsa yapsın, o dizideki karakterini unutturamıyor! Bugün bile izleyici isyanda! 12

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı dizide Kenan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz, Yiğit Özşener, Bade İşçil, Haluk Bilginer, Rıza Kocaoğlu, Sarp Akkaya, Burçin Terzioğlu, Sedef Avcı, Salih Kalyoncu gibi isimler oynamıştı.

Ezel dizisinde kilit rollerden birine hayat veren Cansu Dere, daha sonraki yıllarda farklı dizi ve filmlerde rol aldı ama hiçbiri Eyşan kadar hafızalara kazınamadı! Bunu biz değil izleyici söylüyor!

Cansu Dere, Ezel’den sonra, Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm filminde Songül, El Yazısı filminde Zeynep, Muhteşem Yüzyıl’da Firuze, Anne dizisinde Zeynep, Şahsiyet dizisinde Nevra, Ferhat İle Şirin dizisinde Banu oldu.

Ancak izleyici hala Eyşan’ı soruyor Cansu Dere’ye!

Mesela bugün Bozburun Yacht Club’de çekilen bir fotoğrafına gelen yorumlara bakılınca, izleyicinin Cansu Dere’yi görünce Eyşan’ı hatırlayıp bir de “Ömer’e niye ihanet ettin?” diye hesap sorması ise hayli ilginç…

Görünen o ki izleyicinin aklı hala Ezel’de ve Eyşan’da kalmış! Ünlü oyuncuya ‘Eyşan’ diye seslenen takipçileri, hem beğeni yağdırıyor hem de hesap soruyor!

İşte Dere’nin paylaşımı ve gelen yorumlardan  bazıları:

Cansu Dere ne yaparsa yapsın, o dizideki karakterini unutturamıyor! Bugün bile izleyici isyanda! 13

Cansu Dere ne yaparsa yapsın, o dizideki karakterini unutturamıyor! Bugün bile izleyici isyanda! 14 Cansu Dere ne yaparsa yapsın, o dizideki karakterini unutturamıyor! Bugün bile izleyici isyanda! 15