Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın izleyicisi Tutku’dan nefret etti ama yapım ekibinden torpili var!

Çocuklar Duymasın izleyicisi Tutku’dan nefret etti ama yapım ekibinden torpili var!

tarafından ker_def
Tutku- Çocuklar Duymasın

Yılların eskitemediği sıcak aile komedisi Çocuklar Duymasın’a sonradan dahil olan Tutku karakteri izleyenlerin korkulu rüyası oldu. Özellikle de siyah ve uzun saçlarını kestirip sarıya boyadıktan ve bir de gözlük taktıktan sonra!
Haluk’a aşık olup sonra türlü oyunlar oynayan Tutku hala diziye veda etmiş değil. Çocuklar Duymasın için pek alışıldık bir karakter değil aslında Tutku.

Güzel oyuncu Gülin İyigün’ün hayat verdiği Tutku karakteri kısa zamanda herkesin nefretini kazanmayı başardı. Hatta bu sayede bir nebze reytingleri bile yükselttiği söylenebilir. Malum, diziler entrikalardan besleniyor ve aynı konu etrafında dönüp duran dizi, bu kez Tutku ile ivme kazanma derdinde.

Meltem’in oynadığı oyunla gerçek yüzü ortaya çıkan Tutku’yu Haluk kovmuştu. Buna rağmen pes etmeyen Tutku kılık değiştirdi ve Emre’yi ağına düşürerek geri döndü.

E tabi bu durum da izleyiciyi çok kızdırdı. Başta her ne kadar anlaşılmasa da Tutku’nun içinden adeta bir psikopat ruh çıktı. Dolayısıyla o da son dönemin kadın psikopatları arasına girmeye hak kazandı en azından!

Bu hafta Meltemler’le tanışmaya gidecek Tutku önümüzdeki bölümlerde neler yapacak hep birlikte göreceğiz…